FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Gâlcă umilit în direct la TV! Gigi Becali a vorbit cu Rădoi în fața camerelor: ”Finule, o să antrenezi în Champions League”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2015 20:28

Costel Gâlcă nu va mai rămîne la Steaua, chiar dacă va reuși să cîștige toate trofeele în acest sezon. Gigi Becali a anunțat că Mirel Rădoi, 34 de ani, va fi antrenorul ”roș-albaștrilor” în sezonul viitor.

UPDATE 23:40

Patronul Stelei și-a umilit în direct la TV actualul antrenor. După victoria cu Botoșani, 2-0, Becali a părăsit arena și i-a răspuns la telefon lui Mirel Rădoi chiar în fața ziariștilor: ”Finule, te sun în 5 minute! Hai că o să antrenezi în grupele Champions League”. Gâlcă a anunțat la finalul meciul că și-ar dori să rămînă la Steaua. (Detalii)

ȘTIREA INIȚIALĂ

Patronul Stelei a fost întîmpinat de ziariști la sosirea la Național Arena. În momentul în care a fost rugat să confirme informațiile din ultimele zile, conform cărora Mirel Rădoi ar urma să-l înlocuiască pe Costel Gâlcă, Becali a lăsat să se înțeleagă că zvonurile sînt reale.

”Să vedem, este posibil ca el să vină. E adevărat că am vorbit în aceste zile. Rădoi nu vine ca jucător, antrenor o să fie. Ați aflat acum, vreți mai mult?”, a spus Gigi Becali.

Mirel Rădoi a evoluat pentru Steaua pentru 8 ani și jumătate, pînă în ianuarie 2009, cînd a plecat la Al Hilal pentru 5 milioane de euro. În zona Golfului, fostul căpitan al ”roș-albaștrilor” a evoluat pentru Al Hilal, Al Ain, Al Ahli și Al Arabi și a cîștigat nouă trofee.

”Mi-aş dori să îmi închei la Steaua. Nu ştiu cine va mai avea nevoie de mine cînd voi avea 33-34 de ani. Nu vreau să ţin locul unui alt jucător mai bun”
Mirel Rădoi, în 2011, despre o revenire în viitor la Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (118)
florar
florar  •  25 Mai 2015, 11:51
Postat de charismaticleader pe 25 Mai 2015, 11:26

Umilinta asta? Nu. Umilinta este 0-1 cu Rapid in conditiile in care jucatorii de la rapid nici nu se cunoasteau intre ei iar suflu aveau doar pentru 60 de minute. Tot umilinta este 1-2 cu Otelul sau 2-2 cu Chiajna. Nu e umilinta, e o despartire fireasca.

Pe ,,impresarul,,lui Gilca nu l-ati auzit?Sandu spunea de ceva vreme ca ii cauta acestuia echipe...Cit de destept poti fi sa ai ca,,impresar,,tocmai pe inamicul bossului de la FRF?...Poate asa se explica atitea arbitraje proaste la care FRF inchide ochii...

inexistentus
inexistentus  •  25 Mai 2015, 11:40

Nu i-a spus nimeni lui Becali ca sigla de la iphone e simbolul pacatului ? Daca afla trece pe samsung.

charismaticleader
charismaticleader  •  25 Mai 2015, 11:26

Umilinta asta? Nu. Umilinta este 0-1 cu Rapid in conditiile in care jucatorii de la rapid nici nu se cunoasteau intre ei iar suflu aveau doar pentru 60 de minute. Tot umilinta este 1-2 cu Otelul sau 2-2 cu Chiajna. Nu e umilinta, e o despartire fireasca.

Vezi toate comentariile (118)
Comentează