FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA 3-1 / STEAUA - BOTOȘANI 2-0

Lovitură de teatru! Gigi Becali îl aduce pe Rădoi, Gâlcă anunță în premieră: ”Vreau să rămîn la Steaua!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2015 23:26

Costel Gâlcă, tehnicianul Stelei, a vorbit despre victoria cu Botoșani, 2-0, și eșecul lui ASA cu Astra, 1-3, care îi face pe ”roș-albaștri” favoriți la cîștigarea titlului.

Mai avem un meci de jucat la Iași. Acum depindem doar de noi și mergem să cîștigăm titlul. Ne așteaptă o altă finală la Iași. Pentru mine, acea partidă e mai importantă decît finala Cupei României.

Am luat repede două cartonașe roșii (n.r. - Prepeliță și Bourceanu). Poate au fost prea tensionați și conectați la meci. Ne doream foarte mult să cîștigăm acest meci și am dus agresivitatea peste măsură. Mă bucur că jucătorii au depus un efort incredibil după ce am rămas în 8 jucători de cîmp și n-am primit gol”, a spus Costel Gâlcă la DigiSport.

”Vreau să rămîn!”

Tehnicianul a anunțat pentru prima dată în acest sezon că își dorește să continue la Steaua, asta deși Gigi Becali vrea să îl pună antrenor pe Rădoi (Detalii): ”Normal că îți dorești să rămîi. Am cîștigat Cupa Ligii, sîntem favoriți la titlu, dar totul depinde de meciul de la Iași. Nu vreau să anticipez nimic. Mai avem un meci în campionat, vom vedea. Viitorul meu depinde de meciul de la Iași. Eu vreau să rămîn”.

”E bine venit dacă e alegerea lui Gigi Becali. Mirel Rădoi e un fost stelist și sînt sigur că va avea rezultate bune la Steaua”
Costel Gâlcă despre posibila venire a lui Rădoi

CLASAMENTUL
1. Steaua 70p
2. ASA Tg. Mureș 68p
Steaua - FC Botoșani 2-0
Varela 23 (VIDEO), Stanciu 43 (VIDEO)
Astra - ASA Tg. Mureș 3-1
Alibec 19 (VIDEO), 63 (VIDEO), Fatai 90+6 (VIDEO) / Bumba 36 (VIDEO)
ULTIMA ETAPĂ (Joi): ASA - Oțelul, CSMS Iași - Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
glastrefl
glastrefl  •  25 Mai 2015, 13:00

Normal ca acum vrea sa ramana. Dupa ce pierduse titlul nu a mai spus nimic. Deodata a inceput sa vorbeasca cand s-a intors pe locul 1.

florar
florar  •  25 Mai 2015, 11:46
Postat de spion_kop pe 25 Mai 2015, 08:34

Incepe show-ul, pe ciobanas l-a luat gura pe dinainte ... nu prea stim ce contract are Galca, in cazul in care i-a titlul si cupele poate sa i se prelungeasca automat contractul, si sa vezi cum *** tre' sa scoate leusteanul din buzunar ...

Lasa ca si Sandu ,,impresarul,, lui Gilca spunea ca vrea sa-l duca pe Gilca la arabi...Intr-un campionat care a schimbat aproape 40 de antrenori e ciudat sa critici pe poate singurul care nu a facut-o...Si cit de mult a cautat sa se intimple asta Gilca...Daca va place Gilca luati-l la voi...

florar
florar  •  25 Mai 2015, 11:42
Postat de unfand pe 25 Mai 2015, 02:46

Galca e plin de bun simt, probabil lucrul asta il face atat de deranjant pentru unii si probabil din cauza asta se lasa calcat in picioare de cioban si alte personaje absolut jalnice din fotbalul nostru. Mergi intr-un loc mai bun Galca, unde e seriozitate si respect, tu nu faci parte din jungla.

...,,un loc mai bun,,...De ex. la Dinamo?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează