FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UNIREA ALBA IULIA 3-2

Bud: "Sincer, ne aşteptam la un meci greu, dar nici chiar aşa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2010 00:00

Autor al unei "triple" victorioase in meciul cu Unirea Alba Iulia, atacantul Cristi Bud (24 de ani) a explicat trairile avute la finalul partidei.

"Este prima data cand dau trei goluri. Sunt foarte bucuros, dar sunt mai bucuros pentru cele trei puncte. Intai conteaza echipa, apoi ce fac eu. Sincer, ne asteptam la un meci greu, dar nici asa"
, a spus Bud la "Fanatik Show", pe Digisport.

"Mai avem inca 5 finale de jucat si apoi suntem campioni. Suntem extrem de fericiti, in vestiar este o mare bucurie, dar de luni ne vom gandi la urmatorul meci, nu putem trai din amintiri sau din trecut"
, a mai afirmat el.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
supereduardo10
supereduardo10  •  25 Aprilie 2010, 11:58

LIDER LA HOTII E NUMA UNA..SE VEDE IN Europa mrea valoare a cfr-ului Inca un blat ordinar facut de Cfr plus zecile de puncte castigate de arbitrii, eu unu m-am saturat de fuaciunile astea, lasati frate fotbalul in pace sa castige cel mai bun, e asa de greu? Da e greu cand e vb de 12 mil de euro :)) Oricum Cfr si steaua sunt cu mult sub Vaslui Unirea sau chiar Rapid..da na suporterii lor se uita doar la clasament nu si la joc sau la manevrele pe care le fac conducatorii respectivelor

alexutzu83
alexutzu83  •  25 Aprilie 2010, 02:11

bravo Bud. CFR campiona. restul e tacere! e normal ca rivelele sa crape de ciuda si sa comenteze orice arbitraj. Lasati-i in amarul lor. lider e doar unul. forza CFR!

 •  25 Aprilie 2010, 00:39

CFR-ul a furat si de data asta ....ce mai comentati?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează