FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE STEAUA

Bulgarul nu participă la antrenamente din cauza unei leziuni la inghinali » Todorov protejat

Articol de , - Publicat marti, 22 iunie 2010 00:00

Înlocuitorul lui Golanski nu se mai antrenează cu echipa, fiindcă s-a ales cu o întindere a muşchilor inghinali.

Lui Piţurcă i-a fost frică să-l includă pe Iordan Todorov în programul normal, de teamă că leziunea i s-ar putea agrava, ajungîndu-se la ruptură, situaţie în care l-ar pierde pe bulgar pentru o perioadă îndelungată. Aşa, speră că fundaşul dreapta îşi va reveni după cîteva zile.

Fotbalistul împrumutat de la ŢSKA Sofia pentru un an se pregăteşte separat de ieri, cu alergare uşoară în jurul terenului şi va avea parte de un tratament separat pînă în momentul în care se vindecă. Todorov e, în acest moment, singura soluţie pentru banda dreaptă a defensivei. Teoretic, locul lui ar putea fi preluat de Emeghara, numai că nici pentru nigerian nu există înlocuitor pe stînga!

40.000 de euro a costat împrumutul lui Todorov de la ŢSKA pentru un an

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maryan72
maryan72  •  22 Iunie 2010, 11:53

e pregatit fizic si asta mai mult de o gramada daca dupa primele zile a facut intindere.parca vedem deja filmul emeghara 2.si ce -l mai laudau unii ca alearga si noaptea in somn si el dupa 2 3 ture de teren are intindere.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează