FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CONCORDIA 2-0

Bunătăţi de la "bunicu"! » Pancu a fost încă o dată one-man-show!

Pancu (în alb) traversează cea mai bună formă din ultimii 3-4 ani
Pancu (în alb) traversează cea mai bună formă din ultimii 3-4 ani

Articol de - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 21 august 2011 23:04

La 34 de ani, "Pancone" a zburdat ca pe vremuri la Piteşti şi a scris victoria Rapidului printr-o "dublă" de efect. Îi va lipsi Rapidului etapa viitoare, pentru că a fost eliminat în final.

Transportul de tiki-taka vişiniu la vid a prins aer pe A1 şi încărcătura s-a cam deteriorat. Băieţii lui Răzvan au încercat să încropească altă-taka în prima repriză de la Piteşti, dar a ieşit o compoziţie ce înţepa ochii precum ceapa ciopîrţită.

La 34 de ani, "Pancone" a zburdat ca pe vremuri la Piteşti şi a scris victoria Rapidului printr-o "dublă" de efect. Îi va lipsi Rapidului etapa viitoare, pentru că a fost eliminat în final.

Transportul de tiki-taka vişiniu la vid a prins aer pe A1 şi încărcătura s-a cam deteriorat. Băieţii lui Răzvan au încercat să încropească altă-taka în prima repriză de la Piteşti, dar a ieşit o compoziţie ce înţepa ochii precum ceapa ciopîrţită.

Fluierul lui Alexandru Tudor sfredelea sadic aerul, anunţînd că s-au mai scurs 20 de secunde din joc. În frînturile de fotbal, gazdele din exil şi-au făcut rost de trei faze de poartă. Pancu l-a urcat pe scenă pe Florin Niţă în minutul 7, portarul Chiajnei scoţînd spectaculos şutul numărului 11 rapidist din 25 de metri. Roman a "spart" o minge din 8 metri, "băşica" survolînd la mare altitudine ţinta (20), iar Pancu a mai încercat o dată poarta, cu un lob, dar n-a mai cadrat ca prima oară. Pauză!

Cum s-a reluat jocul, s-a auzit din nou Tudor cu fluierul lui! De data asta, sunetul strident a lăsat Chiajna în zece, "centralul" sancţionînd cu "roşu" intrarea lui Silviu Pană (49). Aşa a devenit seara porţilor deschise pentru alb-vişinii. Rapidiştii au intrat gratis în careul lui Niţă.

Pentru că Herea a "învineţit" transversala dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri (51), golul l-a găsit pe Pancu. "Veteranul" din Giuleşti n-a iertat cu capul, din faţa porţii, spre bucuria puştiului său, care dansa la baza tribunei I. Energie vişinie! Jocul îndesa tot mai tare fazele la poarta Chiajnei încît Herea şi Surdu au ajuns singuri cu Niţă, dar au fost blocaţi incredibil de portar.

Incredibil a rămas pînă la final şi Pancu. Idolul Giuleştiului a mai lovit o dată, pe jos, cu stîngul (73). "Pancone" a părăsit terenul eliminat în minutul 87, dar tribunele s-au ridicat şi l-au aplaudat, recompensa pentru că la Piteşti a ieşit ca la Buzău: one-man-show!

Gazon de Liga a 5-a!
Giuleştenii au jucat pe cîmp meciul de ieri cu Concordia! Terenul stadionului din Piteşti arăta oribil. Tranşeele nu lipseau nici ele, pe o parte a gazonului, cu o iarbă arsă şi cu multe porţiuni în care iarba lipsea. Cei prezenţi în tribune, dar mai ales jucătorii au fost extrem de nemulţumiţi de modul în care a arătat gazonul, ţinînd cont de faptul că în Giuleşti aceştia jucau pe unul dintre cele mai bune terenuri din ţară. Acelaşi lucru s-a întîmplat şi în tribune, unde bălăriile acaparaseră scaunele. (Andrei Crăiţoiu)

Tudor, pus la zid de observator
Imediat după finalul meciului, Dan Petrescu, care a fost observator de arbitri, s-a arătat extrem de nemulţumit în discuţia pe care a avut-o la vestiare referitor la prestaţia lui Alexandru Tudor. "A fragmentat prea rău meciul, a scos aiurea cartonaşe galbene, iar în prima repriză cred că se impunea penalty pentru Chiajna", a fost auzit "Fibră".

Vitinha şi-a rupt clavicula!
Toţi cei prezenţi pe stadion s-au speriat de urmările unui duel dintre Vitinha şi Mihai Roman. Jucătorul Chiajnei a intrat în adversar, dar tot el s-a lovit mai rău. A fost transportat la spital, unde s-a constatat că are fractură de claviculă.

INBOX
- Ezequias putea fi eliminat înaintea pauzei. El şi-a lovit un adversar cu piciorul în cap. A degajat mingea, după care s-a oprit cu talpa pe capul jucătorului de la Chiajna.
- Atacantul Sabrin Sburlea nu a fost nici ieri în lotul giuleştenilor. Acesta se află la cea de-a treia partidă în care nu este folosit de Răzvan Lucescu, după ce ar fi îndrăznit să-i răspundă la meciul cu U Cluj, pierdut cu 0-2.
- Jucătorii echipei CS Mioveni, Adrian Neaga, Nicolae Dică şi Andrei Mărgăritescu, n-au ratat ocazia de a vedea pe viu partida giuleştenilor. Neaga a glumit: "Am venit să vedem fotbaliştii, dacă noi am devenit doar prieteni cu ei" :)
- Dinu Gheorghe şi Eugen Trică s-au ţinut de glume înaintea meciului. "Vă batem, domnu' Vamă, dar le recuperaţi etapa viitoare cu CFR", i-a transmis managerul general oficialului rapidist.

"Vitinha trebuia eliminat după faza în care şi-a rupt clavicula, fiindcă el a provocat acel duel. Iar Pancu nu şi-a lovit adversarul intenţionat, nu ştiu dacă merita să fie eliminat" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"S-a simţit oboseala şi am construit cu greutate. Dar aşa se cîştigă meciurile, cu spirit de sacrificiu, cu determinare" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"La 0-0, am avut un penalty clar, dar Tudor nu ni l-a dat. Cluburile mari din România n-ar avea nevoie de ajutor din parte arbitrilor ca să cîştige în faţa celor mici, dar îl primesc" (Adrian Mihalcea, atacant Chiajna)

"George Copos e euforic după această victorie? Cred că va fi important să fie bucuros la finalul campionatului, nu acum" (Dănuţ Coman, portar Rapid)

"Sper ca unele persoane să dea dovadă de înţelepciune şi să rezolve favorabil în săptămîna care urmează situaţia stadionului Giuleşti" (George Copos, patron Rapid)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
crystyanbet
crystyanbet  •  23 August 2011, 09:48

bun articol!Forza RAPID!

ill7ven
ill7ven  •  22 August 2011, 15:55

Deja exagerati cu batranii, bunicii...au ajuns dupa o cariera intreaga jucatori ca Pancu, Danciulescu, Niculescu etc. sa fie luati la misto (care se vrea simpatic) de niste semidocti cu aere de jurnalisti.

stancuvlad
stancuvlad  •  22 August 2011, 13:31

"Ezequias putea fi eliminat înaintea pauzei. El şi-a lovit un adversar cu piciorul în cap. A degajat mingea, după care s-a oprit cu talpa pe capul jucătorului de la Chiajna." Tu vorbesti serios? Ai vazut faza sau scrii si tu ce ti-a zis gigi ? Nici macar nu trebuie sa exista discutie despre eliminare. Decat daca inertia se pedepseste. Hai, 10 etape de suspendare pentru Ezequias ca si-a permis sa nu sfideze cateva legi ale fizicii (inertia, gravitatia) si a lovit capul unui adversar intrat in piciorul lui, in timp ce se afla cu ambele picioare in aer dupa ce degajase mingea.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close