FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cadou de la Gigi Becali pentru Gică Hagi: 20 de puşcăriaşi :)

Articol de - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 23:21

Viitorul a cerut închisorii ”Poarta Albă” cîţiva deţinuţi, în speranţa că printre ei se va afla şi Gigi Becali, doar că şcoala de fotbal a ”Regelui” primeşte acum zilnic puşcăriaşi obişnuiţi, care nu ajută cu nimic.

Aranjamentul Becali - Hagi nu funcţionează în scopul în care a fost el creat. Gigi spera să profite de regimul deschis din penitenciar şi să lucreze la Academia de la Ovidiu a lui Gică. Şcoala a trimis în acest sens o cerere către închisoarea "Poarta albă" şi a obţinut dreptul de a beneficia de munca unor deţinuţi. Numai că Becali nu s-a aflat niciodată printre cei selectaţi!

La "fabrica de juniori" a "Regelui" au apărut zilnic, în ultima vreme, între zece şi douăzeci de puşcăriaşi, dar nu şi Becali! Gigi insistase să fie mutat în puşcăria "Poarta Albă" tocmai ca să se afle în judeţul Constanţa, în care funcţionează şi Academia lui Hagi, pentru a ajunge să lucreze pentru ruda sa.

Dacă Gigi va reuşi totuşi să fie selectat în perioada următoare printre puşcăriaşii "detaşaţi" la Academie, peste patru etape ar putea să existe o premieră în istoria campionatului: meci între Viitorul, echipa la care ar munci Becali, şi Steaua, formaţia patronului Becali!

Partida va fi în prima sau a doua zi de Paşte şi probabil va avea miză numai pentru Hagi, care luptă să se salveze de la retrogradare, în vreme ce Steaua e aproape campioană.

Încurcat de operaţie
Între timp, s-a mai schimbat şi situaţia în care se găseşte patronul Stelei. El nu mai insistă atît de mult să muncească la şcoala de fotbal a naşului său, ci insistă să fie eliberat temporar ca să se opereze la coloană. S-a plîns că suferă din pricina unor probleme grave, că îi amorţeşte o mînă şi că necesită o intervenţie chirurgicală pe care ar vrea s-o facă în străinătate sau măcar la o clinică din ţară pe care s-o aleagă el, nu într-un spital stabilit de Administraţia Penitenciarelor.

10 luni şi 5 zile au trecut de cînd Gigi Becali a fost condamnat şi încarcerat. Are de ispăşit o pedeapsă de trei ani şi jumătate, potrivit sentinţelor contopite din mai multe dosare

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (16)
hawk
hawk  •  25 Martie 2014, 19:20

FREE GIGI!

xnread
xnread  •  25 Martie 2014, 13:41
Postat de polistul68 pe 25 Martie 2014, 09:52

Acuma depinde de munca...Hagi a cerut ca sa il dea pe becali pe postul de consilier...ca se pricepe la fotbal, ce naiba. E clar ca nu paote cre sa iasa afara la munca fizica, ca il deranjeaza gulerul cervical. Ce tupeu, sa ceara sa se opereze in strainatate sau in clinica privata...poi noi, astia pe care ne-a fura,t de ce ne putem opera la stat ? El trebuie sa int4leaga ca e un DETONUT si ATIT. P.S. Nu spun ca Jiji e cel mai mare hot al romaniei, e clar ca sunt altii muuuult mai mari ca el.

Dl Becali nu este un detinut obisnuit prin statutul sau de patron al campioanei en titre.Acest crampei scenic imi resusciteaza amintirile cinefile:''Everyone else in the joint was doing real time,all together, ,living like pigs.It wasn't like that for wiseguys.We owned the joint ''. Goodfellas

speedy73
speedy73  •  25 Martie 2014, 11:27
Postat de polistul68 pe 25 Martie 2014, 10:43

Era o alta tentativa jenanta de a-l scoate de la racoare, asta cu consilierul....ca si celelalte cereri de gratiere, ca si ideea cu operatia....toti vor sa-i arate ca il ajuta, ca fac tot ce pot sa iasa afara. Lingai. Ieftini.

cel putin aia cu gratierea e idioata rau de tot, atata timp cat mai are dosare pe rol. din cate stiu eu, gratierea se poate acorda numai o singura data...pai daca il gratiaza si e condamnat in dosarul avicola...nu rezolva nimic, dar absolut nimic. chiar nu pricep logica

Vezi toate comentariile (16)
Comentează