FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cadou pentru Răzvan: Deac şi în sezonul viitor

Explic. foto: Deac e cel mai bine plătit giuleştean, cu 300.000 de euro pe an. El mai încasează încă pe atît de la Schalke
Explic. foto: Deac e cel mai bine plătit giuleştean, cu 300.000 de euro pe an. El mai încasează încă pe atît de la Schalke

Articol de , - Publicat joi, 23 februarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2012 22:44

Deac are şanse mari să continue în Grant şi din sezonul următor, mai ales dacă giuleştenii se vor califica în Liga Campionilor


Aşa cum Gazeta a anunţat încă de duminică, George Copos a fost impresionat de evoluţiile lui Ciprian Deac în prima parte a sezonului, dar şi în amicalele din această iarnă, şi vrea să facă un efort considerabil la sfîrşitul sezonului pentru a-şi asigura serviciile definitive ale mijlocaşului.

Preşedintele Constantin Zotta a explicat şi condiţiile în care Deac ar avea şanse mai mari să continue sub comanda lui Răzvan Lucescu şi în sezonul viitor: "Avem o opţiune de cumpărare pînă la sfîrşitul lunii mai pentru o sumă importantă. Vom lua o decizie la finalul sezonului, dar dacă ne vom clasa pe unul dintre primele 2 locuri, ar fi o mutare excelentă. Pentru că putem juca în grupele Ligii Campionilor, o să facem un efort financiar şi vom încerca să-i asigurăm şi salariul". Copos va trebui să bage mîna adînc în buzunar, nemţii cerînd minimum 1,5 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

"Nu neg că mi-aş dori o revenire la Schalke, dar dacă domnul Copos mă vrea, să scoată banii. Vom vedea la finalul sezonului ce se va întîmpla, eu mă simt foarte bine la Rapid"
Ciprian Deac, mijlocaş Rapid

Azi se întorc în ţară
Alb-vişiniii au încheiat şi ultimul stagiu de pregătire şi vor reveni diseară în România, după 16 zile de cantonament. Răzvan Lucescu le va acorda elevilor săi cîteva zile libere, urmînd ca de luni să reintre în program normal pentru meciul de sîmbăta viitoare împotriva lui U Cluj. Alături de giuleşteni va reveni şi Ovidiu Herea, dar de la Roma, unde mijlocaşul a făcut un control medical la genunchiul operat la finalul anului trecut.

Loja "Florian Pittiş"
Viitorul colţ al fostelor glorii care va fi amenajat din retur la "oficială" va purta numele regretatului artist Florian Pittiş, în semn de respect pentru unul dintre cei mai celebri iubitori ai grupării din Grant. Cererea a venit chiar din partea suporterilor pe contul de Facebook al clubului, după ce informaţia a fost anunţată marţi în exclusivitate pe GSP.ro. "Propunerea fanilor, ca loja să se numească «Florian Pittiş», s-a adjudecat", a precizat Constantin Zotta. În lojă vor lua loc şi actorii, şi personalităţile artistice care s-au identificat cu gruparea alb-vişinie.

Au refuzat-o pe Everton
Pe un site al suporterilor lui Everton a apărut informaţia conform căreia Rapidul ar fi trebuit să se deplaseze în Anglia pentru a disputa un amical pe Goodison Park. Meciul ar fi urmat să se dispute în acest week-end, avînd în vedere că partida Liverpool - Everton a fost amînată. Pînă la urmă, întîlnirea nu va mai avea însă loc, deoarece Rapidul trebuia să plece în Anglia direct din Antalya. Răzvan Lucescu a considerat că ar încărca prea mult programul jucătorilor săi.

"Visez la o finală cu Man. United"
Costin Lazăr ţinteşte departe cu PAOK. Fostul mijlocaş rapidist vrea să revină la Bucureşti, dar ca să joace pe "Naţional Arena" în finala Europa League. "Visez la un meci cu Manchester United. Dacă trecem de Udinese, şansele noastre cresc. Returul va fi mai dificil, deşi jucăm acasă. În tur a fost 0-0, acum va trebui să atacăm, să ne deschidem mai mult şi să riscăm. Dacă vom fi agresivi, putem trece în «optimi»", a declarat elevul lui Loţi Boloni la echipa din Salonic.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  23 Februarie 2012, 15:10

de aici iti dai seama ce campionat slab avem: toti jucatorii plecati afara in ultima vreme s-au intors cu coada intre picioare, iar la noi sunt idoli...

guineeapig
guineeapig  •  23 Februarie 2012, 10:23

Care este scopul acestui articol? Care este noutatea? Ca e posibil ca Cipi Deac sa ramana la Rapid din vara? Eu cred ca e posibil ca din vara JSP-BecaliTV sa nu mai existe, de exemplu. Orice e posibil din vara. Voi nu va saturati sa va injure toti cititorii si sa va considere penibili? Luati-l pe Radu Naum care a contaminat Digi , adunati-va toti in holul redactiei si aruncati o bomba! Slugi penibile!

 •  23 Februarie 2012, 09:59

haha

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close