FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Deac i-a luat ochii lui Copos » Patronul Rapidului vrea să îl cumpere definitiv!

Chiar dacă n-a confirmat la Schalke, nemţii de la site-ul specializat transfermarkt.de îl cotează pe Deac la două milioane de euro
Chiar dacă n-a confirmat la Schalke, nemţii de la site-ul specializat transfermarkt.de îl cotează pe Deac la două milioane de euro

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 februarie 2012 19:50

Patronul din Grant e impresionat de mijlocaşul împrumutat de la Schalke şi intenţionează să-l cumpere definitiv la vară.

Ciprian Deac a fost unul dintre cei mai buni giuleşteni în partidele de pregătire din această iarnă. Pe stînga sau pe dreapta, indiferent unde a fost folosit, mijlocaşul de 26 de ani a avut evoluţii excelente, reuşind mereu să iasă în evidenţă. În plus, se pare că alb-vişiniii şi-au găsit, în sfîrşit, un executant de lovituri libere, de la plecarea lui Spadacio, din aprilie 2011. Deac l-a impresionat pînă şi pe George Copos, care e decis să-l păstreze şi după ce împrumutul îi va expira. "Se vede că e mare fotbalist, e şi tînăr, ar fi o achiziţie foarte bună pentru noi!", le-a mărturisit finanţatorul apropiaţilor săi.

Şeful din Grant se poate folosi de o clauză pe care a stipulat-o în contractul semnat cu Schalke şi anume că alb-vişiniii au prima opţiune de cumpărare a lui Deac. Suma nu e stabilită, însă nemţii l-ar putea lăsa să plece pentru 1,5 milioane de euro!

El vrea înapoi în Bundesliga
Totuşi, Ciprian îşi doreşte ca prin evoluţiile bune din Giuleşti să ajungă din nou în atenţia nemţilor. "Visul meu e să mă întorc la Schalke! Îmi doresc enorm să reuşesc în Germania şi sînt sigur că voi izbuti să fac asta", a spus fotbalistul într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor zilele trecute.

"Deac ne-a ajutat mult şi o va face şi în continuare. E un ardelean adevărat şi mi-aş dori enorm să-l păstrăm şi din vară. În mai voi discuta cu nemţii" (George Copos, patron Rapid)

300.000 de euro e salariul pe care-l are Deac în Giuleşti. Mijlocaşul a primit jumătate din sumă în avans, vara trecută, cînd a semnat contractul

5 goluri şi două pase decisive a reuşit Deac pentru Rapid în cele 17 meciuri jucate de el în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
alexbozo
alexbozo  •  19 Februarie 2012, 16:13
Postat de bogdan1407 pe 19 Februarie 2012, 15:34

nu e vreo mare scula...e gen nicolita,fuge mult doar ca fata de banel are cva mai multa tehnica.

Eu zic sa taci din gura daca nu stii fotbal..Nu ai vazut ce tehnica buna are si sut foarte bun?Ar fii cea mai bun transfer facut la Rapid...F.z.R...Fortza Bozo!!

bogdan1407
bogdan1407  •  19 Februarie 2012, 15:34

nu e vreo mare scula...e gen nicolita,fuge mult doar ca fata de banel are cva mai multa tehnica.

steaua.libera
steaua.libera  •  19 Februarie 2012, 12:53
Postat de anes7 pe 19 Februarie 2012, 06:16

prietene, cand a jucat deac la otelul? :))

Esti cam prost, "prietene"

Vezi toate comentariile (9)
Comentează