FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cadu: "Oţelul nu va rămîne lider multă vreme" » Vezi cine crede portughezul că se va bate la titlu!

Ricardo Cadu
Ricardo Cadu

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Căpitanul formaţiei CFR Cluj, Ricardo Cadu, a declarat duminică, înainte de plecarea în vacanţă, că echipa sa are în continuare şanse la titlu, în ciuda distanţei de 13 puncte faţă de liderul Oţelul Galaţi.

"Putem lua campionatul chiar şi dacă sîntem la 13 puncte faţă de Oţelul. Cred că avem forţa să-i ajungem. Nu cred că Oţelul are şanse să rămînă lider pînă la final. Bătălia pentru titlu se va da între Dinamo, Steaua, Timişoara şi CFR"
, a declarat Cadu.

Jucătorul lusitan crede că pentru echipa sa: "A fost un an bun, mai ales la început, cînd am cîştigat tot ce se putea. Partea a doua a fost mai puţin reuşită. 27 de puncte obţinute sînt puţine, avînd în vedere valoarea echipei. Îmi pare rău că Tony şi Alcantara vor pleca. Tony a cîştigat aici tot ce se putea. Clujul era a doua sa casă. Era normal să fie emoţionat. Probabil că dacă o să plec şi eu, la fel mă voi comporta", a spus Ricardo Cadu.

Fundaşul Tony da Silva, care şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj, a părăsit duminică oraşul, fiind extrem de emoţionat la plecarea de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, informează Mediafax

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (15)
gio1
gio1  •  13 Decembrie 2010, 13:14

Cadu, esti dus rau cu capul baietzel! Prima sansa la titlu o are Otelul, ca e la multe puncte de restul. Din toate echipele pomenite de tine, ultima sansa la titlu o are CFR-ul. vorbim aici de diferenta de puncte si de deranjul din cluburile care lupta pt titlu.Nu-ti trebuie prea multa scoala pt analiza situatiei, ai putea chiar si tu sa intelegi!

gsp2
gsp2  •  12 Decembrie 2010, 22:38

Daca sunteti satul de scandaluri si alte porcarii din lumea fotbalului,va astept cu stiri si noutati din lumea rugbyului la adres ://badaradrianeugen w*o*rd*prees com (Inlocuiti spatiile libere cu punct si stergeti stelutele * ) Si nu uitati Rugby-ul inseamna respect in primul rand. Si puteti vedea ce e in "oraselul lui Adi" ://badaradrian bl*og*sp*ot com (Inlocuiti spatiile libere cu punct si stergeti stelutele * )

ockiu
ockiu  •  12 Decembrie 2010, 21:06

@hiromatsu - saracul de el. vorbeste gura fara el. ramanerea Otelului pe primul loc depinde doar de Otelul. ori ce sincopa a adversarilor este in avantajul otelului. nu ne ramane decat sa vedem ce si cum se va intampla in celelalte partide din retur.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează