FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Campioni în pregătire » Rapid a disputat 12 amicale din care a pierdut un singur meci

Amicalul cu Şahtior s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
Amicalul cu Şahtior s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Articol de , - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 februarie 2012 20:55

Rapidiştii au disputat în această iarnă 12 amicale, cele mai multe dintre formaţiile cu pretenţii din Liga 1, fiind învinşi o singură dată.

Deşi s-au reunit cu o întîrziere de o săptămînă faţă de celelalte formaţii din Liga 1, giuleştenii au disputat cele mai multe amicale în această iarnă dintre toate echipele cu pretenţii. Alb-vişiniii au bifat nu mai puţin de 12 partide, fiind depăşiţi la acest capitol doar de Petrolul şi Voinţa, cu 15, respectiv 14 meciuri! În total, giuleştenii au stat cantonaţi în Turcia 30 de zile, avînd o medie de un meci la două zile şi jumătate.

Rapidiştii au impresionat nu numai prin numărul mare de partide pe care le-au disputat, dar şi prin rezultatele obţinute. Astfel, Rapidul a bifat o singură înfrîngere, 0-1 cu Metalist Harkov, formaţie calificată în "optimile" Europa League! În rest, elevii lui Răzvan Lucescu au strîns 6 victorii şi 5 remize! S-au remarcat Teixeira şi Alex Ioniţă I, fiecare cu cîte trei reuşite, dar şi Deac şi Grigorie, fotbaliştii de la care au plecat cele mai multe acţiuni periculoase. Surpriza pauzei competiţionale e însă Adrian Grigore (22 de ani), mijlocaş promovat de la "satelitul" din Liga a 3-a, care a marcat de două ori!

"Nici ca jucător, nici ca antrenor n-am mai stat atît de mult plecat de acasă, dar a meritat. Sînt mulţumit de rezultatul acestor cantonamente, adică de modul în care ne-am pregătit" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Giuleştenii au marcat de 16 ori şi au primit 8 goluri
Rapid - Brann Bergen (Norvegia, I) 2-1
Rapid - Daugava (Letonia, I) 3-1
Rapid - Ordabasi (Kazahstan, I) 0-0 (4-2 d.p.)
Rapid - Terek Groznîi (Rusia, I) 1-0
Rapid - Metalist Harkov (Ucraina, I) 0-1
Rapid - Radnicki (Serbia, I) 1-1
Rapid - Chindia Tîrgovişte (Liga 2) 0-0
Rapid - ŢSKA Sofia (Bulgaria, I) 2-1
Rapid - Şahtior (Ucraina, I) 1-1
Rapid - Ujpest (Ungaria, I) 2-1
Rapid - FC Atirau (Kazahstan, I) 4-1
Rapid - Enisei (Rusia, II) 0-0

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (7)
flafy
flafy  •  24 Februarie 2012, 19:06

amicalele nu conteaza decat pentru morel,vor aborda returul cu moral bun si cu incredere in prorpiile forte,asta nu inseamna insa ca au si valoare....sunt sigur ca Rapidul este o candidadat la titlu,poate mai puternica decat CFR....nici Vasluiul nu ar trebuii chiar exclusa definitiv insa este foarte greu pentru ei sa intre in lupta pentru titlu...

cris4co
cris4co  •  24 Februarie 2012, 17:32

Daca Rapid porneste cu dreptul returul si castiga meciul cu U Cluj,din etapa 20 trecem pe primul loc daca o batem si pe Petrolu.

ninozo
ninozo  •  24 Februarie 2012, 13:51
Postat de criticul89 pe 24 Februarie 2012, 01:32

cel mai mult ma bucur pt adrian grigore; e prodului rapidului 100% si arata f promitator; idem si pt alex ionita II la doar 17 ani; bineinteles ei nu au experianta necesara pt a evolua in lupta pt titlu dar sper sa fie folositi pe finalul partidelor in care avem victoria asigurata; sau de ce nu ca titular, macar intr-un meci cu ceahlaul sau vointa sibiu de pe teren propriu; oricum razvan stie cel mai bn daca merita sa joace sau nu; FZR !!!

Intradevar Adrian Grigore ne-a impresionat pe toti cred, intr'un mod placut ! Este un jucator de viitor si cred ca poate fi folosit cu incredere pe parcursul meciului. Nu stiu din punct de vedere psihic cum sta dar dupa parerea mea poate ajunge departe, speram totusi sa nu'l dea nea George la anul (cum sa intamplat cu altii)....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close