FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Căpitanul Oţelului speră la un rezultat pozitiv în meciul cu Braşovul: "Nu ne putem permite să facem paşi greşiţi!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 13:22

Constantin Mişelăricu a declarat că gălăţenii vor merge la Braşov pentru a cîştiga măcar un punct. Chiar dacă echipa trece prin clipe grele, Mişelăricu speră că Oţelul se va salva la finele sezonului.  

"Pentru noi toate meciurile sunt ca o finală, iar la Braşov cu atît mai mult pentru că cele două echipe sunt la retrogradare. Şi cei de la  Braşov au ceva probleme, am înţeles că s-au rezolvat chiar înaintea meciului cu noi. Noi mergem să scoatem punct sau puncte, fiecare punct este bun, trebuie să adunăm cât mai multe.

Nu putem face paşi greşiţi la Braşov, trebuie să dăm totul pentru un rezultat pozitiv, au jucători cu experienţă, dar au şi ei problemele lor. Ştim cu toţii că trebuie să ne salvăm şi că va fi greu, dar la nivel de joc suntem pe un drum bun, învăţăm de la meci la meci, din greşeli progresăm!", a declarat Mişelăricu pentru postul de radio local LiderFM.


„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 00:58

a fost.... 1-1 e pozitiv, nu ?..))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează