FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Căpitanul și-a anunțat despărțirea de echipă: „Un capitol încheiat cu mândrie!”

Romario Pires, în duel cu Florinel Coman / FOTO: Imago
Romario Pires, în duel cu Florinel Coman / FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 19:01 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 19:32

Romario Pires (34 de ani), căpitanul lui U Cluj în recent încheiata stagiune, a anunțat că părăsește echipa. 

U Cluj se schimbă din temelii. Finalista Cupei României s-a despărțit de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău și a prezentat deja trei achiziții importante, pe atacantul Daniel Popa, mijlocașul Doru Popadiuc și fundașul central Bogdan Mitrea.

Variantă propusă lui Becali pentru postul de fundaș dreapta la FCSB: „Este unul dintre cei mai buni jucători din România”
FCSB
Variantă propusă lui Becali pentru postul de fundaș dreapta la FCSB: „Este unul dintre cei mai buni jucători din România”

Prima plecare importantă este cea a lui Romario Pires. Fostul căpitan al „studenților” a dezvăluit acest lucru prin intermediul unui clip postat pe Instagram.

Romario Pires pleacă de la U Cluj 

„Un capitol încheiat cu mândrie! Mulțumesc U CLuj, mulțumesc tuturor suporterilor și orașului!”, a scris Romario Pires pe Instagram. 

Mijlocașul brazilian a ajuns la U Cluj în februarie 2022, după o aventură la Farul Constanța. În recent încheiata stagiune a bifat 25 de apariții, un gol și trei pase decisive.

De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Botafogo, Boavista, Olaria, Duque de Caxias, Macae, Gloria Bistrița, Petrolul, Maccabi Netanya, Maccabi Haifa, Petah Tikva, Astra și Hermannstadt.

Romario Pires, îndrăgostit de România 

A sosit în 2012 în Transilvania, la Gloria Bistrița, a trecut la Petrolul Ploiești, după care a urmat o aventură în Israel, după care s-a întors în România: Astra Giurgiu, Hermannstadt, Farul Constanța și U Cluj. Cu Andreea Izabela are o fetiță, Sophie, care va împlini curând 2 ani.

+5 FOTO

Îmi plac mult tradițiile din România, am fost impresionat de ele de la început. Eu sărbătoresc în stilul românesc, așa trebuie. Așa încercăm să facem în casă. Preferatele mele sunt sărbătorile de Paște, să vopsim ouăle, să ciocnim, după ce facem curat și frumos în casă. E normal să muncim și să ne veselim în familie

Românii sunt ospitalieri, iar țara chiar e dezvoltată. Românii sunt pretențioși sau, mai bine zis, nemulțumiți de țara lor, însă ar trebui să vadă lucrurile bune și zonele frumoase ale țării. Eu mă văd trăind aici mult și bine. Este o țară bună unde să trăiești și unde să-ți crești copiii. Nu mă interesează să plec. Unde? În Occident, de exemplu? Mulțumesc, mi-e bine aici

Mâncarea mea preferată este tochitura cu mămăligă. Îmi place orez, pilaf, dar numai de la soacra mea, care e cel mai bun. Și soția mea gătește bine

- Romario Pires

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gică Hagi anunță cine sunt puștii pe care vrea să mizeze: „Am un un optar care seamănă cu Neluțu Sabău”

Finanțare blocată pentru un club de tradiție: „Spuneți ce vreți să faceți cu fotbalul! Îl omorâm? Îl desființăm?”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (2)
Calcar
Calcar  •  31 Mai 2023, 22:38

Poza nu se putea fara un pierzator de la fc5b ?

kordell
kordell  •  31 Mai 2023, 20:04

La ce juca n-as fi chiar convins ca e brazilian .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează