FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fotbalistul-surpriză care l-a încântat pe Dan Petrescu: „Nu juca nici la echipa a doua!”

CFR Cluj, campioana României +30   FOTO
CFR Cluj, campioana României

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 09:22 / Actualizat duminica, 09 august 2020 09:54

Mijlocașul Cătălin Itu (20 de ani) a fost titular constant la CFR Cluj, iar antrenorul Dan Petrescu l-a lăudat după succesul din Liga 1.

Antrenorul campioanei a vorbit despre decizia de a miza în acest sezon pe Itu, care în ediția precedentă bifase un singur meci, și s-a declarat încântat de evoluțiile acestuia.

Eu cred că Itu a făcut un sezon fantastic. Înainte să joace la CFR, nu juca nici la echipa a doua! Nu juca nicăieri. Poate doar la copii și juniori a jucat. Anul ăsta a jucat foarte bine”, a declarat Dan Petrescu, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

33 de partidea jucat Cătălin Itu în acest sezon de Liga 1, bifând 4 goluri și 3 pase decisive

Costache a jucat în foarte multe meciuri, dar pe final de sezon parcă n-a mai fost așa de bun ca la început. Ciprian Deac s-a autodepășit. A făcut un sezon fantastic. E cel mai bun al lui ca profesionist. E un sezon fantastic pentru un jucător incredibil. Eu cred că anul ăsta a făcut ceva senzațional!
-Dan Petrescu 

VIDEO Un nou sistem competițional pentru Liga 1 din 2020-2021

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Superinterviu cu Dan Petrescu după ieșirea din izolare » Cum a învins virusul, ce nu-i convine la sistemul cu 16 și ce transferuri vrea: „Balotelli? Doamne-ferește!”

La 20 de ani, Cătălin Itu are deja două titluri de campion: „Suntem ca vinul, tot mai buni cu trecerea timpului”

GSP LIVE Un campion cu CFR Cluj, detalii cutremurătoare din calvarul de la începutul carierei: „Am fost tratat de un veterinar! Îmi trăgea sânge, îl amesteca cu o soluție și mi-l băga în burtă”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează