FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, LUNI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cătălin Munteanu a renunţat la titlu: ”Să prindem măcar Europa League”

Articol de - Publicat duminica, 21 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 20 octombrie 2012 22:14

Cătălin Munteanu, 33 de ani, propune un alt obiectiv pentru Dinamo, în condiţiile în care cîştigarea campionatului e o himeră


- Cătălin, v-aţi luat gîndul de la cîştigarea campionatului?
- E greu să mai crezi în titlu cînd pierzi acasă cu Gloria Bistriţa. Am irosit aiurea atîtea şi atîtea puncte... Acum trebuie să facem eforturi uriaşe să rămînem în grupul de sus, primele 4-5. Pe româneşte, luptăm pentru Europa League, la campionat e greu să tragem. Lumea trebuie să fie conştientă că avem o echipă cu mulţi tineri, nu s-a investit mult în aducerea de fotbalişti, să încheiem pe un loc de Europa League a devenit un obiectiv normal.

- Crezi că vă salvaţi în derby-ul cu Rapid?
- Îţi dai seama că sperăm. Şi în Giuleşti e aceeaşi situaţie ca la noi. O să fie meci echilibrat, frumos, pentru că e derby de tradiţie, nu mai contează ce-a fost pînă acum. Dar o favorită nu există, ambele formaţii sînt de valori egale.

- Ce pronostic dai?
- Bate Dinamo!

- Cum aţi reuşit să pierdeţi cu Bistriţa?
- Am început prost, la 0-2 am dat şi noi gol, apoi în repriza secundă a refuzat să intre mingea în poarta adversarului. Am avut şi penalty, ce să mai zicem?!

- Ar fi o soluţie schimbarea antrenorului? Cum s-a petrecut la Rapid.
- Jucătorii pot avea o altă atitudine, însă asta cu schimbatul antrenorului e cu dus şi cu întors. Mă gîndesc la Rapid aici. La noi nu cred că s-ar schimba ceva în bine, aşa că ar trebui continuat cu Bonetti, are un proiect, să fie lăsat să muncească!

"Eu zic că o să fie lume la stadion, luni seara, important e ca fanii ce vor veni să ne susţină din primul şi pînă în ultimul moment. Vom pune, astfel, presiune pe rapidişti"
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (21)
tonimirea
tonimirea  •  21 Octombrie 2012, 18:05

Cataline credeam ca ai renuntat la fotbal,sincer cam de un an nu mai joci nimic,nu faci altceva decat sa tii locul ocupat si sa tragi echipa inapoi. Tu si Danciulescu ar trebui sa va retrageti pe la echipe mai mici nu sa nenorociti echipa.

alexa.09
alexa.09  •  21 Octombrie 2012, 17:59

In momentul de fata , jucatorii ar trebui sa fie concentrati mai mult pe meciuri , decat pe vreun obiectiv . Am auzit cuvantul acesta ,de foarte multe ori pana acum . La finalul campionatului , se va trage linie si vom vedea care este rezultatul . Pana atunci , trebuie sa tratam fiecare partida cu seriozitate si sa adunam cat mai multe puncte !

bigiu
bigiu  •  21 Octombrie 2012, 14:52

cind incepi sa joci si tu fotbal campionatul asta? forza dinamo

Vezi toate comentariile (21)
Comentează