FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ce meci a văzut MM? :) » Managerul l-a lăudat pe Nikolici, dar cifrele muntenegreanului sînt foarte slabe

Împrumutul lui Nikolici pe un an i-a costat 250.000 de euro pe stelişti
Împrumutul lui Nikolici pe un an i-a costat 250.000 de euro pe stelişti

Articol de - Publicat marti, 16 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 16 august 2011 10:02

Managerul l-a lăudat pe Nikolici pentru debut, "l-am urmărit, n-a pierdut nici un duel", dar cifrele demonstrează contrariul: muntenegreanul a cîştigat, procentual, cele mai puţine dueluri din toată echipa.

Stefan Nikolici s-a descurcat rezonabil la debutul lui la Steaua, iar Mihai Stoica a simţit că trebuie să-l laude pe atacantul împrumutat de la Timişoara, doar că n-a nimerit argumentul potrivit. "L-am urmărit atent pe Nikolici şi n-a pierdut nici un duel. Nu ne mai trebuie Junior Moraes, ne-am găsit atacantul!", a reacţionat MM.

Monitorizarea InStat, firma de specialitate cu care colaborează Gazeta, îl contrazice pe managerul Stelei. Vîrful de 21 de ani a fost implicat în 13 dueluri în cele 16 minute pe care le-a prins pe teren şi a cîştigat numai 4 dintre ele! Deci 31 la sută adjudecate, cel mai prost procent al unui stelist în partida cu U Cluj! Doar brazilianul Tatu a mai înregistrat un procent la fel de prost.

Internaţionalul de tineret muntenegrean n-a excelat nici la alţi parametri, în ciuda impresiei bune pe care le-a lăsat-o celor mai mulţi dintre oamenii prezenţi la stadion. N-a tras nici un şut şi a încercat un singur dribling, dar care nu i-a reuşit.

Nu l-a vrut
Stoica s-a grăbit să-l laude exagerat pe Nikolici, deşi nu a fost de acord cu achiziţionarea lui. "Mihai nu l-a dorit, dar el îmi zisese să nu-l iau nici pe Goian! Am făcut şi de data asta aşa cum am considerat eu", a zis Becali după startul tratativelor cu muntenegreanul. MM a povestit că a mers personal să parafeze actele cu Nikolici: "Eram împreună şi la TV apăruse declaraţia lui Gigi, cum că eu nu-l vreau la Steaua. L-am întrebat pe Stefan dacă înţelege limba română, mi-a spus că nu şi aşa m-am liniştit".

"Nikolici şi Rusescu au lucrat împreună golul pe care l-a marcat Raul, de la muntenegrean a plecat acţiunea" (Mihai Stoica, manager general Steaua)

25 de acţiuni a avut Nikolici în 16 minute, dintre care 15 au fost acţiuni utile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
ironic
ironic  •  16 August 2011, 16:30

Domnu' Ramurica , iaca ce zice un coleg de-al matale : http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/brandan-si-bourceanu-l-au-scos-din-schema-pe-nicolita-titular-dar-pe-linie-moarta-253310.html Na si citeste , mediteaza , apoi luati-va frumusel de manuta , mergeti in Parcul Operei si daca nu va reuseste schema , puneti-o de demisie ...ambii , impreuna , la un loc . Prietenii stiu de ce !

suporter_inflacarat
suporter_inflacarat  •  16 August 2011, 14:21

Daca ar fi sa ne luam dupa cifre, tare sunt curios cum sta Nicolita la acest capitol. Cred ca a irosit 90% din baloanele jucate. Incapabil de a se concentra pe teren. Pe locul doi, Tanase, bineinteles. Tanase a pierdut tot cam atatea baloane. Si povestea se repeta meci de meci. Nicolita si Tanase. Mai nou a intrat si Brandan in top care, desi nu pierde mingi, alearga in doru stiti voi cui pe teren. E in permanenta pasiv. Brandan devine o copie a lui Toja din sezonul trecut. Ajutor, Prepelita ! Avem nevoie de tine urgent !

stelist9
stelist9  •  16 August 2011, 12:20

Nikolic a jcuat bine e mare.. e tehnic..pare un jucator bun si cred ca in curand se va impune ca titular:-bd

Vezi toate comentariile (31)
Comentează