FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce meci a văzut Mulţescu? » Antrenorul lui Dinamo a dat vina degeaba pe Kovacs pentru eşecul din Oltenia

Articol de - Publicat sambata, 14 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 23:50

Gheorghe Mulţescu l-a pus la zid pe Istvan Kovacs, reproşîndu-i eliminarea lui Grecu din minutul 62.

Dinamo a pierdut al treilea meci în 7 etape, iar Gheorghe Mulţescu a găsit vinovatul pentru înfrîngerea de ieri în persoana lui Istvan Kovacs.

"Maniera de arbitraj a fost o ruşine. S-a schimbat radical după pauză. I-am văzut pe conducătorii Pandurilor cum urlau la ««central»». Mă mir cum un arbitru de experienţa lui a căzut pradă acestor gesturi. Nici vorbă de cartonaş roşu la Grecu", a fost reacţia incredibilă a lui Mulţescu la finalul partidei.

Istvan Kovacs a luat însă decizia corectă la cea mai importantă fază a meciului, eliminarea lui Constantin Grecu, la 1-0 pentru Dinamo. Ambele cartonaşe galbene ale fundaşului stînga au fost acordate pentru două faulturi evidente.

Singura greşeală care i se poate imputa lui Kovacs este un penalty neacordat gorjenilor, cînd Srgian Luchin l-a împins în careu pe Erico da Silva.

"Nu a fost fault la faza din care am luat al doilea galben. Nu pot să înţeleg cum de s-a dictat o asemenea decizie" (Constantin Grecu, fundaş Dinamo)

"La al doilea galben nu am văzut faza pentru că eram cu privirea în altă parte. Să aprecieze observatorul" (Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo)

"Gigi nu are dreptate, eliminarea lui Grecu a fost corectă. Dinamo a făcut cea mai bună partidă din acest campionat, păcat că a pierdut" (Cornel Dinu)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (116)
redbuldog
redbuldog  •  15 Septembrie 2013, 17:51

Oricum campionatul dabia a inceput..iar Dinamo chiar daca va incerca sa joace ceva,nu poate avea soarta oistilor campionii europeni la ciordeala cu arbitrii,sa-i vedem si-n Europa daca mai au brigazile ca in meciurile cu polonezi..!Nea Procuroru sa-si vada de sticla lui si sa comenteze obiectiv,probabil ca licoarea ii obtureaza viziunea,daca vrea sa se bage in zeama e dorinta sa personala,dar il asteptam sa comenteze si despre alte echipe la fel de acid...

redbuldog
redbuldog  •  15 Septembrie 2013, 17:43

He..he pai la ce va asteptati cand arbitri sunt ordonati de Bricheta,copilasul de suflet a lui jiji..!?Lache si NeaGoitza sa ne explice de ce echipa asta e furata sistematec,o alta cauza la contraperformantele care se obtin de cativa ani..Am vazut in acest weekend meciuri din Germania,Anglia,Spania si Franta,si cel putin 10 faze in care,primul loveste mingea aparatorul si chiar dsaca il atinge ulterior pe adversar NU se da macar fault daramite cartonas..da insa ne zica ungurul bulan,ce arbitreaza maicuta lui cand in repriza 2-a la 4 intrari succesive la Tucudean le-a considerat pe toate simulare desi la 3 se vede din avion ca fundasul da in dinamovist,pana cade jos, fara sa atinga mingea..!

catalin743
catalin743  •  15 Septembrie 2013, 14:14

Dar tu ce meci ai vazut fa maica? Adriana Brujan este mare nevoie de tine la cratita. Sau poate oita barsana ce esti nazdravana, incerci sa imprastii "cacareze" spre bucuria penalului Gigi. In meciul asta Kovacs a fost mai bun ca Eric. La faza in care nu a acordat penalty a procedat corect pentru pentru ca impingerea lui Luchin nu a avut intensitate. Dar televiziunile si presa de cancan scot in evidenta doar aspectul scandalos.Cu faza pe viteza normala nu pare a fi penalty. Admit insa si ca se putea da,este o faza la limita.De aici incepe insa defavorizarea, Pandurii fiind adusi in permanenta peste Dinamo de arbitru care lasa premeditat jocul liber si asteapta inevitabilele gres

Vezi toate comentariile (116)
Comentează