FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cei trei tenori din Ştefan cel Mare :) Noul imn al lui Dinamo va fi auzit prima dată pe stadion în semifinala de Cupă cu Steaua

Articol de - Publicat marti, 18 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 23:22

Stoican, Dănciulescu şi Bratu i-au condus pe jucătorii care au interpretat ieri noul imn al clubului şi au filmat un videoclip ce va fi mediatizat începînd de săptămîna viitoare.

Dinamoviştii au intrat ieri într-un studio din preajma arenei din Ştefan cel Mare, unde, vreme de patru ore, au cîntat şi au înregistrat noul imn al clubului. Cu această ocazie, a fost realizat şi un videoclip ce va fi savurat de către fani începînd de săptămîna viitoare, mai întîi, pe pagina oficială de Facebook a grupării. "A fost spectaculos" au fost primele reacţii ale fotbaliştilor după ce-au lăsat căştile şi microfoanele.

EXCLUSIV GSP.RO » Acesta este noul imn al ”cîinilor”! Detalii spectaculoase, nume celebre

"Cîntaţi ca şi cum am fi învins pe Steaua!"
Flavius Stoican, Ionel Dănciulescu şi Florin Bratu au fost denumiţi "cei trei tenori" de către fotbalişti, întrucît ei i-au dirijat pe dinamoviştii de la prima echipă, dar şi pe cei tineri, care evoluează acum mai mult la formaţia secundă.

"Cîntaţi ca şi cum am fi învins pe Steaua!", i-a îndemnat antrenorul pe elevii săi. Versurile au fost alese dintre cele 200 de mailuri trimise pe adresa clubului de către suporteri în ultimele 10 luni. "Au fost multe cuvinte inspirate, le-am ales pe cele cu care am format versuri care să fie semnificative pentru club", a mărturisit Ionel Culina, directorul de comunicare al grupării.

Mister n-a fost invitat
Cornel Dinu, 65 de ani, nu a fost în studio. Simbol al clubului, Procuroru' n-a fost solicitat, considerîndu-se că oricum n-ar fi venit! Jucătorii ar fi vrut să-l aibă alături, mai ales că au fost şi alte două glorii ale grupării, Pîrcălab şi Augustin. Totuşi, Dinu va apărea în videoclipul oficial prin intermediul unui tablou canvas ţinut în mîini de căpitan Dragoş Grigore.

"Am cîntat de am răguşit, dar ne-am simţit bine, cu toţii. Facem orice pentru Dinamo! Jucătorii au avut o stare de spirit excelentă, cred că va ieşi un material bun, audio şi video" (Ionel Dănciulescu, director general Dinamo)

"Am cîntat din suflet, pentru că este o melodie a dinamoviştilor pentru dinamovişti. Am cîţiva fotbalişti cu voce, dar prefer să exceleze pe terenul de joc, acolo să impresioneze" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"M-am simţit extraordinar. Vrem să cîntăm cît mai repede acest imn alături de suporteri, sperăm să avem multe victorii pe care să le dedicăm lor, aşa cum şi ei au contribuit la versuri" ( Steliano Filip, fundaş Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Rocadă Bili-Ţucu
George Ţucudean a fost suspendat pentru partida de la Cluj, însă este apt de joc pentru meciul cu Pandurii. Arădeanul va reveni în formula de start, mai ales că polonezul Kamil Bilinski n-a reuşit să se impună în primul "11". În 2014, Ţucudean a marcat un gol, a dat o pasă decisivă şi a scos un penalty. Bilinski va fi introdus pe parcus contra gorjenilor.

Mesaj către Badea
Luna viitoare, pe 7 aprilie, Ionuţ Negoiţă se va întîlni cu Nicolae Badea pentru a rezolva detaliile plăţii unui milion de euro în contul celor 30 la sută dintre acţiunile cumpărate anul trecut. "Mai întîi, să rezolvăm problema cu licenţierea. Detaliile financiare le vom regla, corect. Dacă Dinamo are probleme, nu le are din cauza mea, ci a celor de la care am preluat clubul. Vrem să construim un viitor sănătos pentru Dinamo, nu să revenim la perioada neagră", a spus acţionarul majoritar.

Bilete pentru derby
După ce-au vîndut 200 de bilete la Cluj, fanilor ardeleni, cu ocazia meciului cu U Cluj, roş-albii au continuat de ieri acţiunea de a împărţi suporterilor, contra cost, tichete la prima manşă a semifinalei de Cupă cu Steaua, de săptămîna viitoare. Biletele, care costă 15 lei, se pot achiziţiona de la casele arenei din Ştefan cel Mare, ieri cumpărîndu-se peste 300. Roş-albii au 6.874 de tichete în peluza destinată lor de pe Naţional Arena.

Ambasadorul Cupei Coca-Cola
Mijlocaşul ofensiv de 18 ani al dinamoviştilor, Dorin Rotariu, a participat ieri la o şedinţă video prin care promovează competiţia dedicată liceenilor, organizată de Gazeta Sporturilor şi Coca-Cola. Roti a fost desemnat ambasadorul ediţiei din acest an. La întrecere participă aproximativ 500 de licee din întreaga ţară, în luptă înscriindu-se 493 de echipe de băieţi şi 94 de fete! Dorin a filmat mai multe secvenţe şi a intrat în rolul marilor fotbalişti, specialişti în reclame. El a transmis şi-un mesaj liceenilor ce participă la competiţie şi îi invită să facă sport cît mai des.

Citește și:

România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Echipe probabile, cote la pariuri și ce probleme de lot are Edi Iordănescu înaintea amicalului din Ghencea
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Echipe probabile, cote la pariuri și ce probleme de lot are Edi Iordănescu înaintea amicalului din Ghencea
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer
Superliga
„Nu cred că mă mai interesează” » Sătul să aștepte, Gigi Becali e gata să renunțe la un transfer

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (48)
1one
1one  •  19 Martie 2014, 08:22
Postat de fcsteauabucuresti pe 18 Martie 2014, 16:28

Catelusii traesc pentru steaua !!

stelistii "traesc" prin analfabetism

fcsteauabucuresti
fcsteauabucuresti  •  18 Martie 2014, 16:28

Catelusii traesc pentru steaua !!

cainerau1953
cainerau1953  •  18 Martie 2014, 14:31
Postat de utraian pe 18 Martie 2014, 12:23

dar hai sa-i lasam pe catelusii astia sa-si savureze imnul glorios in liniste... Se bagase in seama un rapidist care uitase unde-i sunt puradeii. Ca echipa stim unde e: 0-2 cu Iasi! wow!!! De ce oare Razvan Lucescu e acum la Petrolul si nu la Rapid? Dar ma rog, iar am deviat... Ce ne facem cu astia care canta ca se lupta in Europa si onoreaza patria cu knattspyrnufelag?

lasa ca ne onorati voi patria cu meciurile din UCL :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (48)
Comentează