FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 0-0

Mihai Rotaru, intervenție în miez de noapte » Cerere urgentă, mesaj pentru Papură și 3 transferuri anunțate

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2020. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a cerut implementare urgentă a sistemului VAR și dă asigurări că antrenorul Corneliu Papură va continua în Bănie. +14   FOTO
CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2020. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a cerut implementare urgentă a sistemului VAR și dă asigurări că antrenorul Corneliu Papură va continua în Bănie.

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 23:15 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 23:46

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2020. Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a cerut implementarea urgentă a sistemului VAR și dă asigurări că antrenorul Corneliu Papură va continua în Bănie. 

CS Universitatea Craiova consideră că a avut un gol valabil în minutul 89 al deplasării de la Cluj. Mihai Rotaru crede că sistemul VAR ar rezolva o parte din problemele fotbalului românesc. 

CFR Cluj - CS Universitatea Criaova 0-0. Mihai Rotaru vrea VAR

„Nu cred că există vreun conducător care să nu vrea implementarea VAR și care n-ar suporta o partea din costuri. Cred că ar rezolva foarte multe probleme. Oricât ne-am dori, nu am putea avea arbitri roboți, care să nu facă greșeli. Altfel am dominat arbitrajul mondial. Undeva, lucrurile s-au blocat mereu. Vom face lobby pentru a debloca această situație. Se pot găsi și surse de finanțare extra. 

Nu știu tehnic ce presupune, va dura o perioadă de timp. E inadmisibil că nu a fost deja implementat. E clar că avem probleme. Mă uitam la meciul lui Mitriță, din Arabia Saudită, unde VAR funcționează”, a declarat Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”

+10 FOTO

CFR Cluj - Craiova 0-0. Mihai Rotaru îl confirmă pe Corneliu Papură

„Papură are dreptate. Ce am putea să facem? Am văzut că am negociat cu Zenga, cu Iordănescu, cu Petrescu, Șumudică, Reghecampf. Nu am discutat cu nimeni. Noi ne dorim să mergem mai departe cu actualul staff tehnic, poate modificat în anumite zone. Astea sunt lucruri interne. Am mai spus-o odată, apoi și-a dat antrenorul demisia. Vom face tot posibilul să mergem până la final cu acest sezon.

Eu am o relație bună cu Șumudică, dar nu am negociat. Cu Mirel Rădoi chiar mi s-a părut deplasat. Erau meciurile naționalei, iar toată lumea zicea că vine la noi. Nu era fair-play! Noi schimbăm antrenorul doar dacă nu e profesionist, dacă nu își face treaba! Noi avem obiectiv câștigarea campionatului, am avut și anul trecut”, a spus Mihai Rotaru. 

Acum 3 ani de zile, după Mangia, am vrut să îl punem pe Mirel Rădoi. Apoi am vrut să îi dăm pe mână toată academia. E firesc să îl apreciem, noi vrem să fim Athletic Bilbao.
- Mihai Rotaru

CS Universitatea Craiova pregătește 3 transferuri

Mihai Rotaru admite că vor urma mutări importante în această iarnă: „Mamut are calitate, dă totul pentru echipă, un tip de calitate. Are puțin ghinion. Sperăm să înceapă să marcheze. Sper să se deblocheze. Acum, toată echipa evoluează la 60%. Astea sunt estinările noastre. E îmbucurător că putem crește. Vom aduce maxim 3 jucători, nu vă spun pozițiile. Am demarat discuțiile. Sunt și de afară, dar și din țară. Cred că Baiaram poate ajunge de nivelul lui Mihăilă. El trebuie să se lupte pentru post, e un băiat serios”.

Clasamentul în Liga 1 la final de 2020: 

Citește și alte știri despre CFR - Craiova: 

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, dinamitat în ultimele 5 minute: două faze la limită » Ce spune Crăciunescu: „Suntem în epoca de piatră”

GALA GSP 2020. Paulo Vinicius - „Stranierul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (4)
thebluestlion
thebluestlion  •  25 Decembrie 2020, 21:36

Un inchizator de calitate, urgent! Un stopper inalt, urgent! Un atacant care poate juca si extrema dar care sa inscrie des, urgent! In rest ne descurcam...dar ne trebuie un antrenor mult mai bun decat ce am avut pana acum!

2073184116106085
Constantin Stancu  •  23 Decembrie 2020, 08:40

Baiaram e peste Mihaila! Cu multe.

104312381121787
George Nelu  •  23 Decembrie 2020, 00:27

Acelasi discurs ca si Becali.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează