FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CFR CLUJ - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Au venit banii în „Gruia”: conducerea le-a oferit jucătorilor o sumă IMENSĂ

Clujenii au motive să zâmbească: sunt lideri și au conturile pline +21   FOTO
Clujenii au motive să zâmbească: sunt lideri și au conturile pline

Articol de , - Publicat sambata, 27 iunie 2020 08:34 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 16:44

CFR CLUJ - CRAIOVA. Cu două zile înainte de meciul cu CS Universitatea Craiova, conducerea celor de la CFR Cluj a achitat jucătorilor toate restanțele, unele vechi de anul trecut. 

  • CFR Cluj - CS Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și Digi Sport

Jucătorii de la CFR s-au liniștit în privința primelor restante, unele din toamna trecută. Amânaseră deja de trei ori plata acestora, ultima dată la intrarea în cantonament, după starea de urgență, iar atunci conducerea clubului se angajase să achite totul, inclusiv salariul pe martie, până pe 25 iunie.

Vineri, în ziua scadentă, în conturile jucătorilor au intrat toți banii promiși, conform înțelegerilor. Este vorba despre un rest de primă de la câștigarea campionatului precedent, de bonusurile din tururile preliminare, dar și pentru victoriile din grupa de Europa League și pentru succesele de etapă din acest campionat. În total, 700.000 de euro.

Doar mici diferențe din bonusuri verbale 

Surse apropiate campioanei en titre susțin că ar mai fi totuși de achitat o mică parte din prime, cam 10%, la unele prime fiind o diferență între ce era trecut în contractele fiecărui jucător și un bonus suplimentar promis verbal de conducătorii clubului. Deocamdată au fost achitate sumele prevăzute în documentele oficiale, urmând ca restul să fie plătit curând.

50.000 de euroconstituie bonusul maxim care le-a revenit fotbaliștilor care au evoluat cel mai mult

Match Preview. CFR Cluj - CS Universitatea Craiova » Duel pentru titlu în Liga 1

FOTO. FC Botoșani - CFR Cluj, prin vizorul reporterilor GSP: 

+17 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu vrea la CFR Cluj un atacant din Liga 1: „Merită să joace la un nivel bun”

Cât are Dan Petrescu salariu la CFR Cluj și de ce Becali nu-l poate primi în veci la FCSB: „Nici dacă ia Champions League”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
343852939374610
Florin Craiova  •  27 Iunie 2020, 17:43
Postat de 1_0_1_0 pe 27 Iunie 2020, 14:03

Bine mă rumâne, dacă vrei tu așa să fie. Ce facem mai departe? Ne dăm în cap? Tu, rumân vechi, eu ungur din Cluj. O dăm parte în parte sau cum facem? Ne dăm rotunzi cu primarii și nivelurile de trai/civilizație din cele 2 orașe din țări străine? Aștept....

eugen pan-clona csu 2013 in nici un caz nu reprezinta romania,ci reprezinta PSD..asa ca nu mai debita povesti, si daca tot insisti acest meci este PSD-PNL,sin in nici un caz ROMANIA_UNGARIA

orlick
orlick  •  27 Iunie 2020, 17:25

Studiu de caz: cum sa prezentam o știre negativă ca pe un mare succes. Conducătorii CFR-ului au "oferit" jucătorilor o sumă imensă? Nu! Conducătorii au achitat jucătorilor sume imense restante de multe luni. Nici acum jucătorii nu și-au primit ultimele salarii!!!

orlick
orlick  •  27 Iunie 2020, 16:58
Postat de Alice Popa pe 27 Iunie 2020, 11:59

Nu mai propagati minciuna cu marile restante salariale fata de jucatorii CFR-ului?!

N-ai reușit să citești tot articolul? "conducerea clubului se angajase să achite totul, inclusiv salariul pe martie, până pe 25 iunie". Au fost achitate bonusurile restante și salariile până la luna martie, nu și pentru aprilie, mai... daca ar fi ascultat sfatul lui Udrea, ar fi trebuit să plece toți jucatorii de la echipa. Se pare, totuși că au ales să plece capul și au acceptat să primească banii pentru ultimele luni ale sezonului doar daca intra în grupele cupelor europene.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează