FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Dan Petrescu a răbufnit în direct la adresa lui Alin Minteuan: „Bă, tu mă minți pe mine?! Adică eu sunt nimeni?!”

Dan Petrescu este în conflict cu Alin Minteuan
Dan Petrescu este în conflict cu Alin Minteuan

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2020 17:57

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat atacul pe care Alin Minteuan (43), fostul lui secund, l-a lansat în urmă cu 3 zile, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP.RO.

„Minteuan a părut o victimă, dar de fapt eu sunt victima. Mie mi-a promis cu o zi înainte că amână încasarea primelor, nu a salariilor, așa cum toți antrenorii au acceptat. Am reușit să îi prelungesc contractul cu 2 ani, am vorbit cu patronul și a fost de acord. Am vorbit cu Alin, am fost la el acasă, totul a fost ok. 

A doua zi, când cei de la Cluj i-au trimis hârtia să semneze că e de acord cu întârzierea, el a zis că nu e de acord cu așa ceva, că nu a vorbit cu nimeni. Adică eu sunt nimeni. Minteauan a zis că CFR Cluj l-a păcălit mereu și că el nu mai acceptă întârzieri. L-am întrebat dacă eu l-am mințit vreodată, el a zis nu. Dacă zicea din prima că nu e de acord, îl înțelegeam. 

Nu i-am mai răspuns la telefon, normal. Ce să-i zic, «Bă, tu mă minți pe mine?». De ce să-i mai răspund?”, a declarat Petrescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

CFR Cluj. Alin Minteuan: „Vii la mine în casă, după care îmi pui vorbe în gură?”

Alin Minteuan și-a primit restanța din 2019 de la CFR Cluj, însă nu-l menajează deloc pe fostul său „principal",  Dan Petrescu, despre care spune că „probabil avea totul planificat din moment ce văd că a adus un nou antrenor secund".

„Nu mi-a răspuns Petrescu! L-am sunat, nimic! I-am transmis un mesaj prin cineva, niciun semn, nimic! Petrescu nu mai vrea să discute cu mine! Am crezut că putem avea o discuție ca niște adevărați profesioniști, dacă tot ne credem profesioniști, dar m-am înșelat.

Lipsa de bărbăție m-a deranjat cel mai tare! Și la el, și la toți cei care decid în club. Nu se face așa ceva nici cu cel mai mare dușman, darmite cu unul cu care ai făcut echipă. Nu mai vrei pe cineva, cheamă-l frumos, spune-i direct, «Vezi că nu-mi mai place fața ta», urmează o strângere de mână și ne despărțim ca niște gentlemeni. Dar se pare că sunt tot mai puțini gentlemeni”, a spus Minteuan pentru GSP.RO.

17 ania petrecut Minteuan în clubul CFR: 7 ani ca jucător și restul ca antrenor, secund sau tehnician la echipele de tineret

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Liber la antrenamente și la CFR Cluj » Rezultatele testelor COVID-19 pentru jucătorii lui Dan Petrescu

Billel Omrani, vedetă în France Football: „Gata de o întoarcere triumfătoare în Ligue 1?”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (46)
189254898748309
Claude SH  •  11 Mai 2020, 14:50
Postat de pirucul pe 11 Mai 2020, 13:44

A fost dusa cu forta in liga a 3-a ca daca dadea baraj asa cum au facut toate iara nu promovau hahahaha.

Fiecare echipa la rândul ei, fiind în eșalon inferior își permite anumiți jucători. În Liga a treia va creste nivelul, la fel în Liga 2 și apoi Liga 1. CFR Cluj a fost în Liga 3 în urma cu 20 de ani, iar acum își permite jucători și antrenor foarte bun plătiți regește. Steaua la fel va fi, veți vedea

pirucul
pirucul  •  11 Mai 2020, 13:44

A fost dusa cu forta in liga a 3-a ca daca dadea baraj asa cum au facut toate iara nu promovau hahahaha.

toni_polster_descultz
toni_polster_descultz  •  11 Mai 2020, 09:15
Postat de felix_grandet pe 11 Mai 2020, 08:18

Lăsați can-can-urile și bucurați-vă de promovarea Stelei București in Liga a 3-a.

Uite aici, om cu capu' pe umeri! N-ai cum sa-l p1sh1 in gat fara sa-i treci prin gura.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează