FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

EXCLUSIV Concluzie categorică în studio, după ce i-a văzut prestația din CFR - FCSB: „Cu tot respectul, ar trebui să se retragă!”

Ovidiu Hoban (numărul 28, cu spatele) a împlinit 40 de ani în decembrie / foto: Cristi Preda (GSP) +17   FOTO
Ovidiu Hoban (numărul 28, cu spatele) a împlinit 40 de ani în decembrie / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 11:40 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 22:35

Cristi Bud (37 de ani), dublu campion cu CFR Cluj, a analizat, la GSP Live, prestația „feroviarilor” din derby-ul cu FCSB de duminică seara, încheiat 1-1. Atacantul a avut o concluzie tranșantă în momentul în care a vorbit despre Ovidiu Hoban, „veteranul” de 40 de ani al vișiniilor.

Deși sezonul trecut se anunța a fi ultimul din cariera mijlocașului, Ovidiu Hoban a decis să nu pună punct deocamdată carierei sale de peste două decenii. A rămas la CFR Cluj, unde beneficiază în continuare de șanse din partea lui Dan Petrescu, inclusiv în meciurile de mare importanță din campionat. 

Împotriva FCSB-ului, a intrat pe teren în minutul 76, decizie care l-a nedumerit pe Cristi Bud, aflat în studioul GSP Live pentru analiza meciului.

3 concluzii după derby: de ce nu ia FCSB titlul, unde s-a „gripat” CFR Cluj + fotbalistul renăscut
CFR CLUJ - FCSB 1-1
3 concluzii după derby: de ce nu ia FCSB titlul, unde s-a „gripat” CFR Cluj + fotbalistul renăscut

Cristi Bud: „Cu tot respectul, Hoban ar trebui să se retragă!”

Cu tot respectul pentru tot ce a făcut Hoban în fotbalul românesc...Totuși, ar trebui să se retragă! Când îl ai pe Bordeianu pe bancă, să preferi să-l bagi pe Hoban în locul lui Bordeianu? Chiar nu înțeleg! 

Poate are Dan Petrescu o superstiție cu el. Până la urmă, cred că ăsta e răspunsul, dar superstiția nu i-a ieșit în aceste trei etape. 

Lotul CFR-ului e, din punct de vedere valoric, printre cele mai slabe, comparativ cu ultimii ani. Nu e așa puternică echipa cum a fost în anii precedenți, iar banca CFR-ului a fost mereu puternică, dar acum nu mai e așa. Înainte, oricine venea de pe bancă putea înlocu cu brio pe cineva din teren”, a spus Cristi Bud, în dialogul purtat cu Costin Ștucan la GSP Live. 

Ovidiu Hoban: „Mi-am propus să mai joc până în vară”

Ovidiu Hoban anunța în urmă cu câteva luni că se va retrage din cariera de jucător la finalul sezonului și că ar putea pregăti din vară o grupă de copii și juniori a lui Hapoel Be'er Sheva.

„Până în vară, atât mi-am propus să mai joc. Ăsta e obiectivul. Nu că n-aş mai putea, dar aşa mi-am propus. E 100%, sunt convins. Fotbalistic o să se termine povestea mea”, a anunțat toamna treucută Ovidiu Hoban, care a prins 32 de prezențe în tricoul CFR-ului în acest sezon, cele mai multe din postura de rezervă.

5 titluriare Hoban la CFR Cluj, pentru care evoluează din 2017

Altă problemă la CFR Cluj: unde e „fortăreața”, Dane?

Au trecut vremurile în care un gol înscris de CFR la 0-0 închidea aproape sigur meciul respectiv. „Regula” din precedentele sezoane nu se mai numără printre „canoanele” acestui play-off, unde Clujul are trei egaluri consecutive în trei meciuri în care la un moment dat a condus!

Defensiva lui Petrescu n-a securizat nici măcar una dintre cele trei victorii pe care „feroviarii” le aveau în buzunar, o statistică neobișnuită și alarmantă deopotrivă pentru campioană.

Iar argumentul conform căruia situația ar fi doar o coincidență nu stă în picioare: CFR a pierdut puncte în mod similar și-n sezonul regulat: cu Sepsi (2-2), cu Botoșani (1-1), cu UTA (1-1), precum și cu rivala directă Farul (1-3 de la 1-0).

„Cum să ne convină rezultatul? E a treia oară în play-off când conducem și nu câștigăm. Din păcate, avem trei meciuri bune și puține puncte. Nu așa câștigi campionatul”, a comentat cu amărăciune Petrescu, la finalul derby-ului.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului CFR Cluj - FCSB 1-1

+13 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

3 concluzii după derby: de ce nu ia FCSB titlul, unde s-a „gripat” CFR Cluj + fotbalistul renăscut

Ce nu s-a văzut la TV » Imagini incredibile cu Dan Petrescu în finalul derby-ului: „Aşa îmi dau eu viaţa tot timpul”

CFR Cluj, criticată pentru prestația din derby-ul cu FCSB: „Nu mai merge așa! E prea puțin pentru titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  10 Aprilie 2023, 16:32

Și Deac,alearga ca un...rațoi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează