FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Coman aproape a făcut-o pe FCSB campioană și nu dă înapoi: „Iau titlul și plec!”

Florinel Coman, în CFR Cluj - FCSB
Florinel Coman, în CFR Cluj - FCSB

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 23:19 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2024 23:35

Florinel Coman (26 de ani), autorul unicului gol din CFR Cluj - FCSB 0-1, a comentat rezultatul, lupta la titlu și a reafirmat că vrea să plece în vară.

În Gruia, Florinel Coman a fost decisiv. Șeptarul roș-albaștrilor a înscris din lovitură liberă cu o execuție splendidă, bară transversală-gol, la care Răzvan Sava nu a avut replică.

Gigi Becali, prima reacție după CFR - FCSB: „Am luat atacant azi, am găsit”
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Gigi Becali, prima reacție după CFR - FCSB: „Am luat atacant azi, am găsit”

Florinel Coman, după CFR Cluj - FCSB: „Voiam să ne facem finalul de campionat mult mai ușor”

După meci, Coman a comentat lupta la titlu. FCSB are acum 13 puncte în fața rivalelor și se poate încununa campioană chiar de runda viitoare, dacă o ajută și rezultatele adversarelor.

„Mă simt foarte bine, a fost o execuție frumoasă. Am venit cu gândul de a câștiga pe acest teren greu, să ne facem finalul de campionat mult mai ușor. După victoriile cu Farul și cu Craiova, ne-am fixat obiectivul pe termen scurt de a rezolva cât mai rapid acest campionat”, a spus Florinel.

Florinel Coman: „Nu cred că voi rămâne”

Etapa trecută, după ce a influențat decisiv și victoria cu Universitatea Craiova, 2-0, Florinel Coman a anunțat că vrea să plece în vară. În această seară, și-a reafirmat intenția de a schimba peisajul.

„Mă simt bine că fac parte din acest grup, jucătorii sunt alături de mine, mă ajută, îmi dau libertatea de care am nevoie. Nu cred că voi rămâne, îmi doresc să fac pasul, dar prima dată am ca obiectiv să iau campionatul, apoi să plec”, a transmis Florinel.

O destinație probabilă este Al Duhail, campioana en-titre din Qatar. Formația din Orientul Mijlociu ar fi pregătită să-i achite clauza de reziliere lui Coman, în valoare de 5 milioane de euro.

Scenariul în care FCSB devine campioană etapa viitoare

FCSB se poate încorona campioană încă de runda viitoare în cazul în care o va învinge pe Rapid, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova nu-și vor câștiga partidele, cu Farul, respectiv Sepsi, ambele în deplasare.

În scenariul amintit, între FCSB și principalele urmăritoare, CFR și Craiova, ar fi 15 puncte cu 5 etape rămase. Cum FCSB are avantajul la egalitate de puncte, din moment ce nu a beneficiat de rotunjire, roș-albaștrii ar fi campioni chiar dacă ar pierde pe linie în ultimele 5 etape!

VIDEO. Imagini rare cu Mihai Stoica, dansând și scandând în fața galeriei

Mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Scandal în final la CFR - FCSB » Colțescu i-a arătat direct cartonașul roșu
CFR CLUJ - FCSB
Scandal în final la CFR - FCSB » Colțescu i-a arătat direct cartonașul roșu
Umilința supremă! Tribunele din Gruia au aprins blitz-urile și au sărbătorit alături de Peluza Nord: „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”
CFR - FCSB 0-1
Umilința supremă! Tribunele din Gruia au aprins blitz-urile și au sărbătorit alături de Peluza Nord: „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
PeterChristian
PeterChristian  •  15 Aprilie 2024, 10:35

Se duce si dna. Timofeciuc cu dl. Coman in Katar ? Va fi cam complicata viata dnei. Timofeciuc in Katar ......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează