FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Schimbarea făcută de Charalambous care l-a surprins pe Marius Lăcătuș: „Prima dată, la asta m-am gândit”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 08:55 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 09:21

Marius Lăcătuș a analizat derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, terminat 1-1, și a dezvăluit cum l-a surprins Elias Charalambous, antrenorul roș-albaștrilor.

Fostul jucător a comentat schimbările făcute de antrenorul cipriot în repriza a doua și a explicat care a fost mutarea care l-a lăsat fără cuvinte.

3 concluzii după derby: de ce nu ia FCSB titlul, unde s-a „gripat” CFR Cluj + fotbalistul renăscut
CFR CLUJ - FCSB 1-1
3 concluzii după derby: de ce nu ia FCSB titlul, unde s-a „gripat” CFR Cluj + fotbalistul renăscut

Cum l-a surprins Elias Charalambous pe Marius Lăcătuș

„Când am văzut primele două schimbări m-am gândit că a observat că a pierdut lupta cu CFR de la mijlocul terenului și vrea să echilibreze la capitolul gabarit.

Se aștepta ca CFR Cluj să joace la fel, cu mingi lungi pe vârfuri, și a vrut să aibă doi mijlocași centrali, Popescu și Cristea, care să se bată la fel ca fundașii centrali, Dawa și Tamm. Dar apoi am văzut că a fost scos și Cristea...", a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

Ce schimbări a făcut Elias Charalambous în CFR Cluj - FCSB

  • Dawa în locul lui Șut (la pauză)
  • Cordea în locul lui Miculescu (la pauză)
  • Radaslavescu în locul lui Cristea (62)
  • Omrani în locul lui Compagno (69)

Sunt de acord că nu ne aju­tă rezultatul. Voiam să câștigăm. În prima repriză nu am fost cum ne așteptam. Am vorbit cu jucătorii la pauză și ne-am schimbat. Reacția din repriza a doua a fost foarte bună. Contează mult pentru mine că am reacționat după pauză, am avut șanse de a câștiga. Nu vreau să vor­besc despre individualități. Sigur, Coman mi-a arătat multe de când am venit, însă toată echipa a avut o atitudine corectă după pauză.

Prima repriză a fost foarte sla­bă. N-am fost suficient de buni. Ăsta e fotbalul, nu știi niciodată cum începi meciul. E bine că l-am terminat bine. Fiecare săptămână e diferi­tă, asta e săptămâna Farului. Mai sunt meciuri multe până la final, se pot întâmpla multe. Le mulțumim suporterilor pentru tot ce-au făcut pentru noi.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

VIDEO Florinel Coman, declarații după partida cu CFR: „Am făcut o primă repriză extrem de slabă”

Citește și:

Andrei Burcă și-a criticat public coechipierii: „Yeboah așa a făcut și în tur! Să ne dea de gândit, aici așa s-au luat campionatele”

Asta-i ultima! Petrescu l-a exasperat pe Panduru: „Las-o încolo, am ajuns să comentăm și asta?!”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
sorine
sorine  •  10 Aprilie 2023, 13:32

Lacatus nu a inteles? Nici o mirare,El nu intelege multe,una e sa joci pe teren si alta sa analizezi de pe margine. Prima este instinct comandat de talent,a doua este stiinta data de experienta si inteligenta! Lacatus este deficitar! A intrat Radaslavescu pentru ca au vrut sa joace mai offensiv,sa forteze Victoria. Ceea ce s-a si vazut in ultimul sfert de ora!

dr.jivago
dr.jivago  •  10 Aprilie 2023, 12:11

Laca imbatranesti urat! Mai ai nevoie de vreun grad, mai ai nevoie de vreo permisie? Esti jenant si ca ,,analist,, .... Ce a fost deranjant dar inacceptabil de deranjant? *** numita digi... Faze controversate de penalti in favoarea Stelei, desi cele doua situatii erau incontestabile ,n-au dat reluari din mai multe unghiuru... desi se bateau cu caramida -n piept ,ca au 12 camere... De comentatori? Jale si patimi..unul mai incuiat ca celalalt.... Trasneau a antistelism... desi cred ca n-au poza oierului pe displlay ul de la mobil:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Sss009.
Sss009.  •  10 Aprilie 2023, 09:53

Observ ca la digi se discuta mai mult de schimbarile de jucatori si mai putin de jocul tactic, greselile de arbitraj…calitate slaba a emisiunii. De cateva meciuri urmaresc Prima Sport si Orange. La digi sunt numai frustrati…

Vezi toate comentariile (3)
Comentează