FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV CFR Cluj și FCSB luptă pentru semnătura unui cvadruplu campion al României » Cine are avantaj la negocieri

Mihai Bordeianu (#3) este aproape de revenirea în Liga 1 // foto: Imago
Mihai Bordeianu (#3) este aproape de revenirea în Liga 1 // foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 22 august 2021 13:36 / Actualizat duminica, 22 august 2021 13:51

Mihai Bordeianu (29 de ani, mijlocaș defensiv), campion al României în ultimii 4 ani, este aproape de revenirea în Liga 1.

Din informațiile GSP.ro, „închizătorul” român și-a reziliat contractul cu echipa saudită Al Qadisiyah, cu care semnase în octombrie 2020. Acum, este foarte probabil ca Bordeianu, jucător cu două meciuri pentru echipa națională a României, să revină în țară.

Mihai Bordeianu, aproape de revenirea în Liga 1. CFR Cluj și FCSB îl vor

Bordeianu este dorit atât de CFR Cluj, echipa cu care a cucerit 4 titluri în Liga 1, cât și de fostul său antrenor, Edi Iordănescu, la FCSB.

Surse din cadrul clubului din Gruia susțin că de ceva timp acesta poartă discuții cu conducerea ardelenilor pentru revenirea la echipă, urmând să semneze un contract pe 3 ani. În același timp însă, din momentul numirii sale la FCSB, și Edi Iordănescu l-ar fi contactat pe jucător, pe care-l dorește la FCSB.

În prezent, șansele mai mari sunt ca Mihai Bordeianu să semneze cu CFR Cluj, acesta înclinând spre fosta sa echipă. Astfel, unul dintre fotbaliștii pe care Marius Șumudică îi regreta în intervenția sa după meciul cu Steaua Roșie Belgrad, scor 0-4, ar putea reveni la echipă. Șumudică spunea că prin pierderea lui Vinicius, Bordeianu și Djokovic, CFR Cluj și-a pierdut axul central cu care a avut succes în sezoanele precedente. 

Mihai Bordeianu, de 4 ori campion al României 

Mihai Bordeianu a ajuns la CFR Cluj în ianuarie 2018, când vișiniii l-au transferat de la FC Botoșani pentru 200.000 euro. După doi ani și jumătate petrecuți în Gruia, a plecat în Arabia Saudită, la Al Qadisiyah, dar a rezistat la formația saudită doar 4 luni, înainte de a reveni la CFR sub formă de împrumut. 

La finalul sezonului trecut, când a devenit campion al României pentru a 4-a oară, Bordeianu s-a întors la echipa din Arabia Saudită, dar între timp a reușit să rezilieze contractul cu aceasta. La Al Qadisiyah are 15 meciuri, la CFR Cluj a adunat 98 de apariții, 3 goluri și 5 pase decisive.

Mihai Bordeianu a cucerit 6 trofee în România, 4 campionate și două supercupe.

Viitorul lui Marius Șumudică la CFR Cluj, în continuare incert

Surse apropiate de CFR Cluj susțin că în ciuda victoriei de aseară cu FC Argeș a celor de la CFR Cluj, scor 1-0, și a comunicatului clubului, în care continuitatea lui Marius Șumudică pe banca tehnică era asigurată, situația acestuia rămâne incertă. Este încă posibil ca Șumudică să se despartă de campioană, chiar după returul cu Steaua Roșie Belgrad, programat joi, 26 august.

Înlocuitorul lui Șumudică ar putea fi chiar Dan Petrescu, antrenorul alături de care ardelenii au câștigat titlurile din 2018, 2019 și 2020. Aceleași surse susțin că discuțiile între CFR Cluj și Dan Petrescu pentru revenirea „Bursucului” sunt într-un stadiu avansat.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Sorin Cârțu și CSU Craiova, ironizați de rivalii de la FCU: „Conspirație mondială împotriva lor”

Edi Iordănescu cheamă fanii la stadion » Mesajul transmis suporterilor de antrenorul celor de la FCSB

Citește și:

Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
Euro 2024
Incident major la Hamburg! A încercat să atace fanii cu un topor și a fost împușcat de Poliție, înainte de Polonia - Olanda. Atenție, imagini șocante!
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Euro 2024
A scris istorie în Polonia - Olanda » Nu se mai întâmplase de 60 de ani la EURO
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”
Diverse
Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (15)
rakitic
rakitic  •  26 August 2021, 23:12

Sa recunoastem ca a fost penalty clar la primul gol!

1745flo
1745flo  •  22 August 2021, 20:47

Ați băgat fcsb in seamă aiurea, a căzut ca musca in lapte cu *** șef acolo!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

974595099240315
Vasile Lascar  •  22 August 2021, 16:52

Chiar daca castiga 3 campionate la rand, Sumudica este amenintat ba de unul, ba de altul...ca-i va lua locul...asa-i in tenis ...la noi la romani..!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close