FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR nu-i mai permite lui Mihai Mincă să se antreneze în Gruia: "Aleargă singur!"

Mincă mai are contract cu CFR pînă 2016
Mincă mai are contract cu CFR pînă 2016

Articol de - Publicat joi, 24 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 iulie 2014 23:45

Fiindcă a făcut memoriu să i se achite restanţele salariale vechi de 8 luni, portarului i s-a transmis că nu i se pot asigura condiţii de pregătire.

În decembrie 2013, Mihai Mincă era de acord cu reeşalonarea unei restanţe financiare ca să-şi poată lua licenţa CFR. Acum însă, clubul din Gruia a întors foaia. Mihai nu a mai primit nici un ban de 8 luni. Deşi Miriuţă îl asigurase că are nevoie de el, imediat după ce goalkeeper-ul a depus un memoriu să-şi recupereze banii, a fost îndepărtat din lot!

S-a antrenat un timp cu rezervele, apoi sub comanda lui Francisc Dican, la CFR II. Ieri, nici Dican nu mai voia să-l primească. I-a transmis că "ar fi bine să-ţi faci programul singur. Aleargă şi tu pe aici! Cei din conducere nu vor să te mai vadă pe stadion!". L-a primit totuşi doar pentru că echipa mare e plecată în Serbia pentru returul cu Jagodina.

"Nu vrem să discriminăm jucătorii!"
Sindicatul fotbaliştilor, AFAN, a cerut CFR-ului să precizeze în ce condiţii se poate pregăti Mincă. Juristul ardelenilor, Ion Ivaşcu, a dat un raspuns halucinant: "Vă facem cunoscut că clubul CFR are 200 de jucători legitimaţi, fiind în imposibilitatea de a le asigura tuturor acest gen de pregătire. Nu dorim să existe tratamente preferenţiale, discriminatorii, ale unor jucători faţă de alţii".

9 mii de euro e salariul lunar al lui Mincă în Gruia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
uzu_buzu_
uzu_buzu_  •  25 Iulie 2014, 17:09

9000 de euro pe luna ca sa ce ? astia-s nebuni.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iulie 2014, 22:37

Cel de acum Vatca sau l-o chema e mai bun ? Sau *doar* mai ieftin ?

helioglobalus
helioglobalus  •  24 Iulie 2014, 22:08
Postat de aurelguga pe 24 Iulie 2014, 13:37

Nu-i chiar asa. Doar ca ai avut tu experiente naspa nu inseamna ca e asa. Poate comportamentul tau a facut ca oamenii sa-si schimbe comportamentul fata de tine? Parerea mea este ca si Minca putea sa se inteleaga cu ei si sa-i dea jumate. E de ani buni la cfr si a luat o gramada de bani fara sa joace mai nimic. Dar na, treaba lor! PS: Sunt venit in Cluj!

Stoica de la Caritas, Funar,Piersic, Boc, Apostu,Paszkany, ce oameni minunaţi în Cluj, alţii nu cunosc, dar e destul!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close