FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI TIMIŞOARA, AZI, ORA 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

CFR şi Timişoara joacă azi sub presiunea obiectivelor şi exclud o eventuală remiză » Boilerul din Gruia

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 20:43

Clujenii riscă să piardă paşaportul pentru Europa, în timp ce un pas greşit i-ar costa imens pe bănăţeni în lupta pentru titlu

Clujenii aşteaptă primul meci mare din 2011. CFR mizează pe dorinţa de revanşă a trupei lui Minteuan, slăbită de absenţe de marcă, Mureşan şi De Zerbi, în timp ce Timişoara îşi doreşte o nouă confirmare din partea lui Zicu.

Paszkany refuză evidenţele clasamentului, dar spune că meciul de astăzi poate stabili dacă vişiniii vor juca sau nu în Europa în următorul sezon. "Atît timp cît mai avem şanse matematice nu renunţ la titlu. E drept, în condiţiile actuale, ar fi fantastic să mai cîştigăm campionatul. De rezultatul partidei cu Poli depinde foarte mult ecuaţia speranţelor în ceea ce priveşte clasarea echipei la finalul acestei stagiuni. Sînt sigur că toţi jucătorii sînt conştienţi de acest lucru şi vor da totul pentru a obţine victoria. Vrem să dăm un gol în plus faţă de Timişoara, chiar dacă lipseşte De Zerbi, un fotbalist indispensabil pentru noi. Pentru celelalte absenţe avem variante", a spus Paszkany.

Poli vine la Cluj cu obiectivul declarat de a reduce distanţa ce o separă de Oţelul Galaţi. Cu Alexa suspendat şi Cisovsky incert, Uhrin vrea să joace totul pe cartea ofensivei. "Jucăm doar cu fundaşi şi atacanţi", a supralicitat team-managerul alb-violeţilor, Daniel Stanciu. Antrenorul ceh i-a complimentat pe clujeni. "Trebuie să fim mult mai concentraţi, pentru că jucăm împotriva campioanei, o echipă foarte bună. CFR s-a schimbat aproape în totalitate faţa de echipa pe care am antrenat-o eu. Poli îşi doreşte să cîştige la Cluj, aşa cum îşi propune să cîştige orice joc", a declarat antrenorul bănăţenilor.


"Sîntem foarte motivaţi să cîştigăm acest meci. Am început cu stîngul returul şi vrem să arătăm o altă faţă"
Cristi Bud, atacant CFR

"De data aceasta Poli e favorită şi va învinge la Cluj. Ne aşteptăm la un fotbal spectaculos"
Gheorghe Chivorchian, preşedinte Poli

"Sîntem foarte motivaţi să cîştigăm acest meci. Am început cu stîngul returul şi vrem să arătăm o altă faţă"
Cristi Bud, atacant CFR

0 victorii are Poli în cele 6 meciuri jucate pe terenul CFR-ului, reuşind doar două remize în 2007 şi în 2009

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
cristian08
cristian08  •  05 Martie 2011, 19:52
Postat de alpin pe 05 Martie 2011, 07:31

Ce rezultat convine sefilor Ligii pentru relansarea luptei pentru titlu? Asa se va termina!!! Foarte probabil un egal. Gigi nu vorbeste prostii cand spune ca de Paste va fi lider!! Doar tocmai s-a impacat cu pretenul Mitica!!! Iar scorurile, unde se stabilesc?!? In biroul lui nea Mitica Corleone!!!

ce relansare cumetre? cel mai bun scor ptr relansare este OTELUL-RAPID 1-0 !...:)))

bdgeorge
bdgeorge  •  05 Martie 2011, 19:11

DA DOMNE AM SREPTATE GOOOOOOOOL ZICU DIN PENALTY !! ACUM VOM AUZII EXPLICATII DE GENUL AM INCEPUT MACIUL DE LA 0-1 BLA BLA BLA BAIETII NU AU FOST ASA CONECTATI BLA BLA BLA TIMICIOARA A DORIT MAI MULT VICTORIA SI A OBTINUT-O... CE V-AM SPUS DATORIILE TREBUIESC PLATITE

bdgeorge
bdgeorge  •  05 Martie 2011, 19:09

NU VA MAI BATETI CAPUL E UN MECI CU REZULTATUL CUNOSCUT ,CFR TREBUIE SA-SI PLATEASCA DATORIA CATRE TIMICIOARA DECI STIM REZULTATUL BATE FULGERUL GRAGADIRU !!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează