FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID 0-5

Charter pentru Bozo » Copos i-a asigurat fundaşului rapidist transportul la înmormîntarea mamei sale

Bozovici va pierde returul cu FC Vaslui, din Cupă, de miercuri seară
Bozovici va pierde returul cu FC Vaslui, din Cupă, de miercuri seară

Articol de - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 00:58

Drama lui Bozovici l-a impresionat pe Copos, care a plătit 10.000 de euro pentru un avion privat care l-a dus pe fundaşul stînga în Muntenegru.

Vladimir Bozovici a primit o veste teribilă în dimineaţa meciului cu CFR: mama lui a murit, dar muntenegreanul a insistat să joace împotriva clujenilor. A făcut-o excelent, contribuind şi cu o pasă de gol la victoria cu 5-0 împotriva ardelenilor.

Fotbalistul a plecat abia ieri în Muntenegru, iar finanţatorul George Copos a apreciat dăruirea lui Bozo şi i-a pus la dispoziţie un charter fundaşului de 30 de ani pentru a ajunge cît mai repede lîngă familie. "Vladimir este ca şi copilul meu, mereu am avut grijă de el. Ştiu prin ce trece şi sînt alături de el. Şi cînd a plecat la lotul echipei naţionale i-am dat un avion, la fel şi acum. Îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru Rapid!", a declarat bossul giuleştenilor. Copos a scos din buzunar aproximativ 10.000 euro pentru închirierea avionului.

ALTE ŞTIRI DE LA CFR - RAPID 0-5:

Mureşan ironizat
Cititorii de pe site-ul GSP.ro au glumit ieri pe seama victoriei categorice a giuleştenilor în Gruia.: "Mai bine să ţi se strice autocarul şi să n-ajungi la stadion decît să te calce Rapidul". Înaintea partidei CFR - Rapid 0-5, preşedintele gazdelor, Iuliu Mureşan, rîdea de vasluieni, care pierduseră la Sibiu la scor de neprezentare (0-3): "Am auzit că moldovenilor li s-a stricat autocarul şi nu au mai ajuns la meciul de la Sibiu".

INBOX
- Copos e entuziast după succesul de la Cluj: "Ăştia sîntem noi, pierdem cu Ceahlăul, care este în afara geografiei, dar batem clar echipa de pe locul întîi. Avem cel mai puternic lot din Liga 1, un lot cu care, în mod normal, ar trebui să fim pe primul loc în clasament!".
- Rapidiştii au fost de două ori dezavantajaţi de arbitraj la Cluj. În minutul 26 n-au primit un penalty la henţul lui Panin în propriul careu, iar în minutul 65 Beto a respins reluarea lui Herea de dincolo de linia porţii, însă Colţescu a lăsat de fiecare dată jocul să continue.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
adarma
adarma  •  09 Aprilie 2012, 11:27

Suntem alaturi de tine Bozovici. Inca o data dai dovada un un caracter extraordinar. Sincere condoleante. Fii tare!

luanco
luanco  •  09 Aprilie 2012, 10:38

tot rEspectul ptr gestul asta...! in astfel de situatii....la un asemenea om...nu cred ca 10000 de euro mai au valoare.....! dar pot pune in evidenta valoarea unui om,....! felicitari lui Copos...si...CAPUL SUS BOZOVICI....! macar daca era Borcea sau Becali in locul mamei tale....! aveam si eu un Paste mult mai linistit...!

bamse1901
bamse1901  •  09 Aprilie 2012, 10:16

condoleante Bozo, esti mai tare decat au crezut multi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează