FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO 0-2

Morar și Steliano Filip s-au „contrat” la declarații după Chindia - Dinamo: „O să-i mai arăt niște goluri”

Vlad Morar și Steliano Filip // foto: Cristi Preda - GSP +23   FOTO
Vlad Morar și Steliano Filip // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 22:40 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 23:04

Steliano Filip (27 de ani) și Vlad Morar (28 de ani), jucători la Dinamo, au reacționat după victoria cu Chindia Târgoviște, scor 2-0. 

În vreme ce Vlad Morar a înscris primul gol, după o acțiune personală de toată frumusețea, Steliano Filip a contribuit decisiv la golul 2: lui i-a aparținut centrarea către Irobiso. 

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce Istvan Kovacs a oprit meciul la Craiova: „Când cântă galeria cântecul împotriva mea şi a fiicei mele nu se iau măsuri. E normal?”
REACȚIE
Mihai Stoica, reacție vehementă după ce Istvan Kovacs a oprit meciul la Craiova: „Când cântă galeria cântecul împotriva mea şi a fiicei mele nu se iau măsuri. E normal?”

Steliano Filip: „Mă bucur că Morar a înscris un gol foarte frumos”

După meci, Steliano Filip s-a declarat surprins de golul înscris de Vlad Morar: „M-a surprins când am văzut că nu-l mai oprește nimeni... era să-l blochez eu, la un moment dat m-am dat la o parte. Mă bucur că a înscris un gol foarte frumos, sper să o țină tot așa, să dea cât mai multe”. 

Morar i-a răspuns coechipierului său pe un ton glumeț: „O să-i mai arăt niște goluri din Grecia (n.r. - a jucat la Panetolikos), dacă l-am surprins”. 

Steliano Filip: „Atitudinea a făcut diferența”

„E binevenită victoria, ne bucurăm că am câștigat după foarte mult timp. Important este să o ținem pe această linie. Diferența, astăzi, a făcut-o atitudinea. Ne-a lipsit șansa până acum, în multe meciuri ba am fost egalați în ultimul minut, ba am luat goluri din nimic, și mă bucură că avem două meciuri la rând fără gol primit. Sper să legăm încă o victorie, să o ținem tot așa.

Chiar am vorbit cu băieții înainte de meci, am spus să nu mai facem calcule, să nu ne mai gândim la baraj sau dacă ne salvăm direct, ci să o luăm meci cu meci, să avem continuitate. E clar, victoriile aduc victorii, ne dorim să o ținem pe această linie”, a adăugat Filip. 

Ce a schimbat Uhrin? Suntem conștienți cu toții la ce club ne aflăm și în ce situație suntem. Nu mai vreau să vorbesc de foști antrenori sau antrenorii actuali, vreau să vorbesc pe teren, să îmi fac treaba cât mai bine.

- Steliano Filip, Dinamo 

Ce a declarat Morar după Chindia - Dinamo 

Sunt bucuros în primul rând pentru atitudinea echipei și pentru cele 3 puncte, era cam ultima șansă să ne apropiem de celelalte echipe. Cât timp sunt șanse, credem până la final.

Ne-a dat moral egalul (n.r. - dintre Craiova și Mioveni), sperăm să se încurce și etapele viitoare.

Ne așteaptă un meci foarte greu cu Craiova, va trebui să luăm cele 3 puncte. 100% putem.

Dinamo, privată de un penalty la Ploiești? Brigada lui Chivulete a lăsat jocul să continue

Rapidiștii anunță spectacol cu FC Botoșani: „Va fi sold-out!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  02 Aprilie 2022, 22:39

Bravo!

fst18
fst18  •  02 Aprilie 2022, 01:57
Postat de supereduardo10 pe 01 Aprilie 2022, 23:57

Ce baltuleanu, numa la Faru mai vedem asa ceva cum se fereau aparatorii din calea lui Morar ceva de speriat zici ca aveau picioarele lipite unulde atul :))) Asa ceva...desta bahh nu avem fotbal e o bataie de joc. Nu am nimic cu Dinamo sper sa se salveze si sa renasca dar sa o faca sportiv corect si este valabil pt toate echipele. Acum suntem pe fundul oceanului si cu natioanla mare si in mod normal nu mai avem unde sa coboram . Totusi noi am gasit groapa Marianelor.

Sportiv si corect inseamna sa i se refuze un penalty lui Dinamo pe care il vedeai si de pe luna? Tu te ai uitat la meci? Sau erai ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balotelli
balotelli  •  02 Aprilie 2022, 00:54

Rememorând centrarea ce-a dus la golul 2 / Și faza din parcarea unde s-a dat smardoi, / Pe Filip l-a dus gândul... că scapă de baraj / Dar "poate bate vântul" și ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează