FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Încă un stadion modern în Liga 1: „Avem promisiuni că la începutul sezonului viitor putem juca acolo”

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 februarie 2022 12:11 / Actualizat duminica, 13 februarie 2022 15:01

Chindia Târgoviște este tot mai aproape de a-și inaugura noul stadion. Termenul anunțat azi: startul noului sezon.

După ce lucrările de la stadionul dâmbovițenilor au întârziat nejustificat de mult în ultimul an, președintele Chindiei Marcel Ghergu speră că arena din Târgoviște va fi gata la începutul noului sezon.

Cât costă închirierea stadionului Steaua? Răspunsul primit de GSP de la CSA » Comparație incredibilă cu Arena Națională
ROMÂNIA
Cât costă închirierea stadionului Steaua? Răspunsul primit de GSP de la CSA » Comparație incredibilă cu Arena Națională

Chindia vrea să joace din sezonul viitor pe noul stadion din Târgoviște

„Se lucrează intens la stadion. Sper ca în sezonul viitor, începând din vară sau toamnă, să ne mutăm acasă. Avem promisiuni că din sezonul următor, care începe în vară, putem juca.  E o arenă frumoasă. 

Stadiul lucrărilor la stadionul din Târgoviște în ianuarie 2020
Stadiul lucrărilor la stadionul din Târgoviște în ianuarie 2020
+11 FOTO

Abia așteptăm să revenim acasă. E diferit când joci acasă. Îți recapeți identitatea. Noi am încercat să facem tot ce putem ca să aducem Târgoviște în Liga 1”, a spus Marcel Ghergu la ProX.

Proiectul stadionului din Târgoviște este finanțat în totalitate de autoritățile locale, iar stadionul ar urma să aibă aproximativ 9.000 de locuri. În luna septembrie 2020, Gazeta a scris despre o anomalie petrecută la arena din Târgoviște, când primarul Daniel Stan a inaugurat lucrările la noul gazon înaintea celor la fundație! Totul pentru campania electorală.

16 milioane de euroeste costul reconstrucției stadionului „Eugen Popescu”

VIDEO Gică Hagi, conferință eveniment: „Domnilor, Guvernul! Așa se înflorește România și n-o să mai fie totul gri, totul negru!”

Citește și: 

Chindia, mesaj pentru Gigi Becali după oferta pentru Paul Iacob: „Ce mai e corect azi?! Dacă-l voia, putea să-l ia de acum”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  13 Februarie 2022, 18:18
Postat de trink pe 13 Februarie 2022, 17:01

spitale peste vo 20 de ani ca sunt mai scumpe si nu se sifoneaza bani in buzunarele bastanilor de pe la primarii!

Ce sa facem cu spitalele? Pai daca armata are echipa de fotbal,sa aiba una si ministerul sanatatii...Lupta Sanatatea!

112651963934596
Neagu Mihai  •  13 Februarie 2022, 17:42

Targovistea a trebuit sa isi renoveze stadionul din banii primariei deci bani locali.N are pile la minister sa primeasca bani pt un stadion nou ,precum Tg Jiu care are stadion de 20 milioane euro de la buget(chiar daca nu are echipa ) ! Targovistea avea echipa in Liga1 inca din 1961 iar pe acest stadion au jucat Dobrin,Dinu,Gigi Tataru sau Narcis Coman !!!chiar si acum Targovistea da cei mai talentati tineri fotbalisti din Liga1, Florin Tanase,Tavi Popescu,Andrei Ivan,Andrei Vlad,Vali Mihaila,Marian Aioani,Mihai Balasa,Daniel Popa,Daniel Florea,etc,etc ,...justitie pt Targoviste !!!

tororosso
tororosso  •  13 Februarie 2022, 17:01

Din nefericire nu aceste construcții ( stadioane) aduc oamenii la meci ci fotbalul . Sunt stadioane dar fotbal (echipe) Varză ! Un campionat L1 comparabil cu o ligă 3/4 din alte părți . Cum „ Peștele de la cap se împute ” ca și aceste campionate anoste fără noimă , cu echipe spre desfințare cu patroni hulpavi . Jalnică situație și este de mirat dacă cineva mai merge pe stadion sau privitul meciurilor la tv.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează