FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chiricheş crede în calificarea Stelei din grupe: ”Va fi în primăvara Champions”

Chiricheș a revenit ieri după-amiază de la Londra, dar nu l-a așteptat nimeni la aeroport. A luat un taxi și s-a dus pe drumul lui
Chiricheș a revenit ieri după-amiază de la Londra, dar nu l-a așteptat nimeni la aeroport. A luat un taxi și s-a dus pe drumul lui

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 21:41

Chiricheş este de părere că fosta lui echipă va avea o toamnă de vis în Europa.

Vlad Chiricheş s-a întors ieri în România. "Cartea verde" nu a ajuns la Londra, n-a putut juca aseară pentru Spurs în derby-ul cu Arsenal, dar ex-stelistul va fi sigur pe teren cu Ungaria şi cu Turcia, la echipa naţională.

"N-am mai stat să văd meciul în direct, ca să revin acasă, la prima reprezentativă. Am văzut cu cine a picat Steaua în grupă, în Champions League, eu cred că are şanse mari să ajungă în primăvara europeană a acestei competiţii. Steaua se luptă de la egal la egal cu acele adversare. Mi-ar plăcea să văd partida de pe Stamford Bridge, cu Chelsea, depinde de programul echipei mele. O să-mi fie dor de stelişti, de fani. Dar în fotbal vine o vreme cînd trebuie să-ţi urmezi drumul", a comentat fundaşul cumpărat de londonezi cu 9,5 milioane de euro.

Le face cinste colegilor
Chiricheş şi-a desemnat succesorul în primul 11: "Florin Gardoş este un jucător foarte bun, are calităţi, poate juca în locul meu fără probleme. Vreau să-i scot la o masă pe toţii steliştii, să sărbătorim şi calificarea din grupele Ligii. N-am avut timp să-mi iau rămas bun de la ei".

Cît despre noua sa familie, Tottenham, apărătorul a punctat: "Gică Popescu şi Ilie Dumitrescu mi-au vorbit foarte frumos de acest club şi mi-au zis că mă voi acomoda rapid".

Chiar dacă a spus că mai resimte mici probleme musculare, Vlad va fi titular cu Ungaria şi cu Turcia: "Trebuie să ne autodepăşim şi să cîştigăm ambele jocuri. Astfel vom ajunge la baraj. Sînt OK, doar mici dureri mai am".

"Nu mi-e teamă de concurenţa pe care o voi avea la Londra. Cred că am tăria necesară să reuşesc la o mare echipă. Tragem la titlu în Anglia" (Vlad Chiricheş, fundaş Tottenham)

"N-o să uit niciodată prima întîlnire cu coechipierii de la Tottenham. A fost ceva simplu, dar frumos. Am avut emoţii doar pînă s-a realizat transferul, după aia n-am mai avut" (Vlad Chiricheş, fundaş Tottenham)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează