FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO VREA JUCĂTORI DE LA OŢELUL

"Cîinii" adulmecă problemele financiare de la Oţelul » După Antal, vor şi fundaş de la Galaţi

Sălăgeanu (foto dreapta) poate ajunge pînă la urmă la Dinamo
Sălăgeanu (foto dreapta) poate ajunge pînă la urmă la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 04 iunie 2012 13:16

După patru ani în care a jucat peste 100 de meciuri pentru fosta campioană a României, Adrian Sălăgeanu (29 de ani), este foarte aproape de a se despărţi de Oţelul.

Fundaşul gălăţenilor este aşteptat de Dario Bonetti la Dinamo. Dacă varianta Paito va da greş, "cîinii" vor să fie siguri că au o variantă pentru a acoperi postul de fundaş stînga, anunţă DigiSport.ro.

Situaţia grea de la club şi vîrsta pe care o are îl îndeamnă pe Sălăgeanu să accepte orice popunere de la un club care îi oferă mai mulţi bani.  Fundaşul a mai fost dorit şi iarna trecută de Dinamo, însă negocierile au fost oprite, pe fir intrînd atunci şi Steaua.

"După patru ani în care mi-am făcut datoria la echipă trebuie să mă gîndesc mai mult la viitorul familiei mele" , a spus în iarnă Adrian Sălăgeanu.

950.000 de euro este cota lui Sălăgeanu conform transfermarkt

29 de meciuri are Sălăgeanu în acest sezon pentru Oţelul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (7)
imperator
imperator  •  04 Iunie 2012, 22:04
Postat de ionelgl pe 04 Iunie 2012, 17:41

Eu nu înțeleg cum naiba astia de la otelul despre care spuneau toți ca sunt panarame sunt acum doriți tocmai de cei care latrau ca nu are otelul nici o valoare? Dacă sunt panarame de ce î-i vreți la echipele voastre de elita? Nu sunt prea slabi pentru a juca la voi?.... Panaramelor !

Gratis , nu !

adytza74
adytza74  •  04 Iunie 2012, 20:18

Articolul asta de cine e semnat?Tot pe surse din interior,surse apropiate,surse din interior e.t.c.?Pana mai ieri ziceati de Rapa si Sarghi, acum a-ti cotit-o.Tot de la sponsorii anti Stan sunt stirile?Sunteti penibili!Petricaaaa inchide gsp-ul !!!!!

asyan
asyan  •  04 Iunie 2012, 19:21

un jucator de 29 ani nu vad ce viitor poate avea la Dinamo sa mai dai un milion de euro pe el chiar e cea mai mare prostie .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează