FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cîinii au remizat cu Partizan » Dinamo, la al doilea meci fără gol primit

Articol de - Publicat luni, 31 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2011 10:28

"Cîinii" au dominat aseară partida cu campioana Serbiei, au impresionat prin ceea ce fotbaliştii numesc "dăruire", iar apărarea n-a luat gol, din nou. Problema a fost în atac

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL MECIULUI

Dinamo - Partizan Belgrad, 0-0, aseară, în al treilea amical din Antalya. News alert: 1. Dinamo a bifat al doilea meci consecutiv fără să ia gol. 2. "Cîinii" încep să arate a echipă, prin modul cum se bat pentru minge, cum se completează, cum se încurajează, mai ales atunci cînd nu reuşesc o pasă ca lumea sau pierd prea uşor un balon. 3. Andone a început să-i laude mai mult pe apărători decît pe visătorii fotbalişti de atac, care ieri au fost neinspiraţi.


Asamblarea

Contra campioanei Serbiei şi a liderului la zi din campionatul vecin, totodată o echipă ce-a jucat în toamnă în grupele Champions League, roş-albii au avut posesia superioară, ocazii mai multe şi mai mari de a puncta, au avut dăruire, au băgat piciorul tare la minge, au ştiut să joace la ofsaid, doar în prima repriză asistentul ridicînd fanionul de 7 ori la atacurile lui Partizan.

Defecte
Se simte lipsa unor pase rafinate marca Adrian Cristea, dar mai ales lipsa unor idei mai simple, mai eficiente în ultimii 20 de metri. Pînă acolo mingea circulă bine. Dar la finalizare a dispărut inspiraţia. Liviu Ganea (1) a avut toată poarta în faţă, însă s-a pripit. Reluarea cu capul a lui Alexe (6) a fost respinsă de portar. Torje (11), din voleu, a trimis departe. Dănciulescu (68) n-a pus capul pe o minge de gol. Păcat de Kone (2), el e la ghinionişti: dădea eurogol, folha seca de la vreo 25 de metri, dar mingea s-a dus în bară şi a ieşit din cadrul porţii.

"Bravo apărării, nu mi-a plăcut atacul"
Ando, între a fi şi nu a fi mulţumit de egal: "Bine faza de apărare, merită să-i felicităm pe băieţi, chiar sînt mulţumit. N-au mai fost gafe, n-au mai fost greşeli. Nu pot să spun asta şi despre atac. Am avut multe ocazii, n-am fructificat nici una. Vreau calitate mai multă şi trebuie să reglăm precizia execuţiilor. A fost cel mai bun joc, ca tempo, ca dăruire, ca inteligenţă, dar atît timp cît nu dai gol nu poţi să fii satisfăcut pe deplin".

Dinamo - Partizan 0-0 (0-0)
Dinamo: G. Curcă (Naumovski 65) - Rubio, Dr. Grigore, Moţi (Diabate 71), Crăciun (Bordeanu 62) - Torje (R. Stănescu 80), D. Kone (Mărgăritescu 71), Pătraşcu (Dănciulescu 46), Vl. Munteanu (C. Munteanu 46) - Alexe (Bekaj 80), L. Ganea (Păun 74)

Dragomir la meci
La meci au sosit Dumitru Dragomir şi Jean Pădureanu. "Vin la <cîini>, nu merg la Steaua, fiindcă am văzut că sînt furtuni în zona unde joacă roş-albaştrii", a comentat şeful Ligii, care a îmbrăcat o geacă cu însemnele lui U Cluj oferită de Florian Walter. "Mă feresc să nu mă recunoască lumea, că o să spună că sînt fanul lui U", i-a transmis lui Pădureanu. Cum frigul era pătrunzător, Dragomir şi Pădureanu au plecat la pauză.

Dolha doar în tribună
De mai bine de o săptămînă, Ema Dolha are probleme medicale, iar aseară a fost doar în tribună. "Are dureri la călcîiul lui Ahile. Nu cred să mai fie şi altceva. Ştiu că domnul Badea i-a oferit un nou contract, probabil o să semneze prelungirea lui cînd vom ajunge la Bucureşti", a comentat Ando.

Torje, cotat acum la 6 milioane de euro
Astăzi este ultima zi de mercato în Europa, iar şefii au precizat că nu mai au nici o veste dinspre Hamburg vizavi de ultima ofertă pentru Gabi Torje, discuţiile fiind purtate de impresarul Cristea Opria. "Ni s-a transmis că nemţii voiau să ne dea 5 milioane de euro, iar banii să ne vină în cîteva tranşe timp de doi ani. Atunci să ne dea 6 milioane de euro dacă vor s-o lungească atît. Şi jucătorul să meargă de la vară acolo", susţin dinamoviştii.

Borcea revine pentru revanşă
Cristi Borcea urmează să revină în Turcia, mai ales că vrea să vadă partida amicală cu Hajduk Split, de pe 4 februarie. În vară, Dinamo a fost eliminată din Europa League de croaţi, după 3-1 în "Groapă" şi 0-3 în Croaţia. Borcea le-a transmis jucătorilor că vrea revanşa, dar nu are de gînd să-i motiveze financiar ca în trecut pentru o astfel de victorie.

Inbox
- Andone a fost extrem de nemulţumit, în special în prima parte, de arbitrii turci. "Nu se poate să-i schimbăm la pauză? Ne omoară!", a strigat antrenorul în minutul 44.
- La iniţiativa Gazetei, dinamoviştii au făcut o poză de grup, iar băieţii au replicat imediat: "Foarte bine, aşa arătăm că sîntem uniţi".
- La meci a ajuns şi Răzvan Lucescu, dar selecţionerul a urmărit meciul discret, singur, dintre bănci.
- Dinamo l-ar fi dorit înapoi pe fundaşul de bandă Nicolae Muşat, care tocmai a semnat ieri cu Hazar Lankaran. În trei zile se va decide şi soarta lui Scarlatache la azeri. Dacă nu va fi reţinut, se întoarce la "cîini".
- Roş-albii vor avea astăzi toată ziua liberă. "După micul dejun, faceţi ce vreţi pînă seara, bineînţeles în limitele bunului simţ", le-a zis Ando jucătorilor.
- La Partizan a evoluat şi mijlocaşul dreapta Babovici pe care a vrut să-l ia Dinamo acum doi ani şi jumătate de la Nantes. În schimb, Boya nu a venit în cantonament cu sîrbii.
- O repriză s-a jucat cu mingea celor de la Partizan, a doua cu cea a "cîinilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
steelica
steelica  •  31 Ianuarie 2011, 10:55

ando citeste la batranete "legendele olimpului", auzi la el..."dolha are dureri la calcaiul lui ahile:))...sau o fi ceva istet de la gsp?

pipitahiguain
pipitahiguain  •  31 Ianuarie 2011, 09:37

numarati meciurile fara gol primit in amicale ca in meciurile oficiale .... :)

brod
brod  •  31 Ianuarie 2011, 09:31

voleul lui torje a mers direct in germania! asa, ca sa-i anunte clasa si pretul...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează