FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO

"Cîinii" nu-l mai vor pe Dolha

Articol de - Publicat duminica, 05 septembrie 2010 00:00

Ema nu şi-a mai încasat salariul de cîteva luni bune şi este împins de conducere să-şi rezilieze contractul cu Dinamo.

Emilian Dolha nu mai este în graţiile conducerii din Ştefan cel Mare! Relaţiile s-au rupt după eroarea de la Cluj, din sezonul trecut, cu CFR (2-2), cînd a gafat la golul egalizator al gazdelor.

În aprilie, a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, apoi de cinci luni de tratament, iar doctorii zic că acum este sută la sută recuperat, doar nu intră încă în calculele pentru prima echipă. Ieri, Ema a jucat pentru Dinamo 2, cu Săgeata Năvodari (0-4), într-o formaţie ce i-a mai cuprins pe Dragoş Grigore, Muşat şi Rus de la prima echipă, în rest, doar puşti de 17-18 ani. Dolha nu a fost luat în avionul de Turcia pentru amicalul cu Gaziantep de aseară, întrucît s-a considerat că nu e pregătit încă din punct de vedere fizic.

"Dolha poate pleca dacă are ofertă sau putem rupe contractul de comun acord", zic conducătorii. De ce ar renunţa la Ema? Pentru că deşi în urmă cu 6 luni a acceptat o diminuare cu 30% a salariului, cîştigînd acum 130.000 de euro pe an, salariul e considerat prea mare pentru un goalkeeper care nu mai apără de aproape jumătate de an. Surse din club spun că portarul de 30 de ani nu şi-a încasat drepturile financiare de aproximativ patru luni, fiind forţat să renunţe pe cale amiabilă la înţelegerea cu Dinamo.

19 goluri a primit Dolha în sezonul trecut, în cele 22 de partide disputate în Liga I

Trei pentru Maftei
În speranţa aducerii lui Vasile Maftei, dinamoviştii au purtat noi negocieri cu Dumitru Bucşaru. S-a bătut palma pentru trecerea unor jucători la Urziceni, printre care şi Dolha, Rus sau Homei, toţi sub formă de împrumut pînă la finele sezonului, iar Unirea să aibă 25% la un transfer ulterior al fostului rapidist. Totul s-a complicat ieri, cînd Bucşaru a cerut ca salariile celor împrumutaţi să fie suportate de Dinamo.

Grigore, bun pentru Vaslui
Recuperarea lui Dragoş Grigore decurge foarte bine, apărătorul de 24 de ani avînd nevoie de o perioadă mai lungă de pauză după ce şi-a scos în urmă cu o lună tija de la piciorul drept în urma operaţiei de peroneu. Grigore a fost trimis la echipa secundă pentru a avea meciuri în picioare, iar doctorii spun că ar putea evolua chiar şi sîmbăta viitoare, cu FC Braşov, însă va fi apt sută la sută cu Vasluiul, în etapa a 8-a.

Dinamo în doliu
Bogdan Raţiu, Responsabilul de Ordine şi Siguranţă al clubului din Ştefan cel Mare, a decedat ieri dimineaţă, în jurul orei 6:30. Aflat în vacanţă cu familia, Raţiu a suferit sîmbăta trecută un accident cerebral vascular, fiind internat de urgenţă la la Spitalul Clinic de Urgenţă din Tîrgu Mureş. După o săptămînă de luptă cu viaţa, Bogdan Raţiu a decedat la doar 39 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!

- Mboussi a rămas în Ştefan cel Mare pentru a se pregăti separat pînă cînd Dinamo va reveni din Turcia. Nu i s-a transmis încă dacă va semna un contract cu "cîinii".
- Lui Ajdin Maksumici i-ar putea fi reziliat contractul zilele acestea, apărătorul bosniac nefiind pe placul staff-ului tehnic după evoluţiile de la echipa secundă.
- Vranjkovici ar putea rămîne în Turcia, Dinamo negociind în ultimele zile cu Genclerbirligi un posibil transfer al sîrbului de 27 de ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  13 Octombrie 2010, 03:09

Maksumici a fost cotat de UEFA ca unul dintre cele mai mari talente ale generatiei sale. Dar marele dinamovist si antrenor Andone, face ce stie cel mai bine: goneste jucatorii de valoare si ii opreste la "vopsit" pe mediocrii! Povestea lui Helder e arhicunoscuta si arata stilul profesionist de "lucru" de la Dinamo! Si-au pus toti in cap sa realizeze ceva unic, anume retrogradarea in premiera a echipei, in divizia B!

teleghidat
teleghidat  •  05 Septembrie 2010, 10:13

taci ma ca sunt doi portari tineri si buni...pana una alta pana sa capete experienta si chiar si acu si tataruseanu gafeaza...de zapata nu mai zic nimic

mitsa88
mitsa88  •  05 Septembrie 2010, 10:07

zidane92 macar naumovski si balgradean sunt tineri..dar dolha ne`a ingropat de "n" ori..ieri la meciul cu sageata a avut 2 goluri parabile ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează