FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - DINAMO 3-2

"Cîinii" răzvrătiţi şi cei rămaşi la echipă se sfîşie între ei

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo
Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de - Publicat luni, 19 aprilie 2010 00:00

Puciştii şi cei care au rămas la echipă se acuză şi se vorbesc pe la spate

Dinamo chiar tinde să devină "Spitalul de nebuni", cum a titrat Gazeta la debutul megascandalului la echipă. Ultima oră: jucătorii se acuză şi se mănîncă între ei! Totul a pornit de la faptul că hotărîseră joi să plece cu toţii din cantonamentul de la Cluj, dar numai 5 "pucişti" au ales să urmeze cauza lui Florin Bratu.

"Ceilalţi, în frunte cu căpitanul Marius Niculae, s-au sucit, deşi vorbisem altceva. Rămăsese să fim uniţi, unul pentru toţi şi toţi pentru unul, după care s-au dat loviţi. Cum a vorbit Borcea mai tare, unora le-a venit amnezia. S-a văzut cine e trădător şi cine nu e! La echipă sînt certuri mari între jucători, de la nimicuri şi pînă la cine să bată un penalty sau cine să poarte banderola. N'Doye a fost doar pretextul de a porni războiul", au fost acuzele venite dinspre grupul dizidenţilor.

Fotbaliştii care au rămas în continuare la echipă se apără: "Ce voiaţi, să părăsim toţi echipa? Fiecare a făcut ceea ce a crezut că e mai bine pentru el şi pentru Dinamo. Noi ne susţinem între noi, N'Doye nu mai are ce căuta la echipă!".

N'Doye îşi pune cenuşă în cap
Băiatul rău numărul 1 de la Dinamo le-a promis lui Borcea şi lui Ţălnar că se cuminţeşte, că nu vrea război la echipă şi că vrea să continue în Ştefan cel Mare. În ultimele zile, senegalezul a vorbit cu cei doi şi le-a spus: "Îmi pare rău că am plecat din cantonament, nu ştiu ce-a fost în capul meu! Dar vreau să rămîn, să facem performanţe, devin băiat cuminte. N-am nimic cu colegii, doar cu Bratu nu pot face pace. Accept amenzile, însă vreau să se ştie că n-am vrut să fac rău lui Dinamo".

Dinu se ia de Prunea
Cornel Dinu a criticat atitudinea lui Florin Prunea din timpul meciurilor: "Nu e normal ca el să iasă la margine şi să dea indicaţi tactice, de parcă el ar fi antrenorul. Cred că e vorba de entuziasm. Echipa trebuie să aibă atitudine şi să asculte doar de o singură voce".

Bratu, lăsat singur
Florin Bratu a jucat ieri 75 de minute la Dinamo II în înfrîngerea cu Petrolul, 0-3. Ceilalţi cinci jucători care s-au declarat de partea vîrfului de 30 de ani şi care au plecat din cantonament nu au fost prezenţi nici măcar în tribună să-l susţină pe Bratone. Titulari au mai fost Predescu şi Daminuţă, care au parcurs sîmbătă noaptea drumul de la Bistriţa la Bucureşti special pentru a putea evolua la echipa secundă, după ce fuseseră chemaţi să completeze lotul la partida cu Gloria!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  19 Aprilie 2010, 17:23

pe cit facem pariu ca nu se va intimpla nimic la club ba mai rau o sa vedeti ca revin la echipa pina la meciu cu poli i.ce mai tot o dam astia in frunte cu borcica sint minjiti de becalezi aia conduc la dinamo le dau un sfat suporterilor daca nu se ia masuri sa dispara becalioti si tot ce tione de ei ori cum nu merea prea multi la meciuri sa nu mai merem deloc sa facem cum au facut suporteri stelisti la meciu

nomadu71
nomadu71  •  19 Aprilie 2010, 10:04

...suntetzi nebuni de legat,incepind cu Borcea si teminind cu...nici nu mai stiu citzi suntetzi pe acolo cu opiniile si care e ultimul in ''schema''..

 •  19 Aprilie 2010, 08:48

Sunt un mare dinamovist de copil si pot spune ca mi-e sila de ceea ce se intampla in cadrul echipei dinamoviste. Intrebarea mea este pt. conducerea dinamovista : Chiar nu vedeti cine "face valuri " la echipa? Pai ,omul negru alias N'doye o fi el bun ca jucator dar ca om in cadrul echipei aduce numai invidii si rautati asa cum s-a intamplat si dupa meciul cu franarii la Cluj cand a plecat din cantonament. Vindeti-l pe N'DOYE ca e indisciplinat ,pe Zicu si Adrian Cristea ca nu mai vo

Vezi toate comentariile (5)
Comentează