FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA, LUNI, 19:30, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cină romantică » Dinamoviştii scot fetele în oraş de Ziua Internaţională a Femeii

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 20:38

Astă-seară, de 8 martie, Marius Alexe va petrece o seară în compania unei fane dinamoviste la un restaurant select din Capitală


Dinamoviştii nu şi-au luat banii de aproape patru luni, dar se gîndesc să le facă bucurii propriilor suporteri. Mai exact, fanelor culorilor roş-albe, azi, 8 martie, de Ziua Internaţională a Femeii. Clubul din Ştefan cel Mare în parteneriat cu Mitsubishi, unul dintre sponsorii "cîinilor", au demarat un concurs pe pagina oficială a roş-albilor, în urma căruia una dintre susţinătoarele elevilor lui Cornel Ţălnar se va alege cu un premiu special.

Mai exact, fetele trebuie să răspundă pînă azi, la ora 12:00, la întrebarea "De cîtă benzină are nevoie un autoturism i-MiEV?". Cîştigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorţi şi se va bucura de o cină în compania lui Marius Alexe, aceasta putînd fi însoţită şi de o altă persoană .

Atacantul de 23 de ani va fi cavaler diseară. La bordul unui autoturism i-MiEV o va conduce pe cîştigătoarea concursului la restaurant, va achita costurile cinei (fel principal, fel secundar, desert şi băuturi), apoi va trebui să o conducă acasă!

350 lei este valoarea totală a premiului, sumă suportată de sponsorul clubului din Ştefan cel Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
reddogsv
reddogsv  •  09 Martie 2013, 09:15
Postat de martzic pe 08 Martie 2013, 14:58

Ai plac culorile rosu-albastru!

Pacat de parul alb pe care il ai!

martzic
martzic  •  08 Martie 2013, 14:58

Ai plac culorile rosu-albastru!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează