FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ciobi joacă doar la victorie cu Rapid: "Un egal ne-ar lăsa fără titlu!"

De la reluarea campionatului,
De la reluarea campionatului, "cîinii" au un bilanţ dezastruos în Liga 1: o victorie, două remize şi două înfrîngeri

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 11:03

Liviu Ciobotariu crede că o remiză nu ar avantaja-o nici pe Dinamo, nici pe Rapid în lupta pentru primul loc.

Cinci, respectiv nouă puncte le despart pe Dinamo şi Rapid de liderul la zi al campionatului, CFR Cluj. Ambele formaţii încă mai speră la titlu şi se gîndesc doar la victorie în această seară, o eventuală remiză, coroborată cu un egal sau o victorie a CFR-ului la Vaslui, îndepărtîndu-le pe ambele formaţii din Capitală de prima poziţie.

"Pentru noi, partida cu Rapid reprezintă un examen extrem de important. Ne-am pregătit bine în ultimele zile şi sîntem gata să mergem în Giuleşti ca să scoatem un rezultat pozitiv, pentru noi contînd doar victoria. Un egal nu ar avantaja nici pe Dinamo, nici pe Rapid. Dar cu siguranţă ar fi un deznodămînt fericit pentru celelalte contracandidate la titlu!", a spus Liviu Ciobotariu.

După un 0-0 anost în turul campionatului, cînd Cristi Borcea i-a numit "căcăcioşi" pe jucători şi antrenori, "cîinii" vor să-şi ia revanşa în faţa giuleştenilor. "Rapidul este o echipă care joacă destul de bine pe teren propriu, dar şi noi avem doar o înfrîngere în deplasare în acest sezon. Cred că vom face un joc foarte bun şi vom lua toate punctele, aici mă bazez pe moralul băieţilor, care a crescut foarte mult după victoria cu Gaz Metan, din Cupă", a încheiat Ciobi.

Rapid şi Răzvan îi dau fiori
Liviu Ciobotariu vrea neapărat să bată Rapidul azi, în primul rînd pentru a continua lupta la titlu, dar şi pentru CV-ul său. Pînă acum nu are nici o victorie împotriva giuleştenilor, dar nici a lui Răzvan Lucescu. Pe vişinii i-a întîlnit de patru ori ca antrenor, cu Naţional, Otopeni, Pandurii şi Dinamo, bilanţul fiind două înfrîngeri şi tot atîtea remize. Cu Răzvan Lucescu, Ciobi s-a întîlnit de cinci ori, dar fără succes: două eşecuri şi trei meciuri încheiate nedecis.

"CFR are un avantaj de cinci puncte şi clujenii probabil se gîndesc că nu mai au cum să piardă primul loc, dar noi nu am renunţat la luptă pentru că mai sînt multe partide de jucat" (Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo)

"Noi nu ne mai gîndim la titlu în acest moment, nu mai are rost. Europa League rămîne principalul nostru obiectiv, dacă nu l-am realiza, ar fi un adevărat eşec" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Dinamo are forţă, are jucători cu experienţă, care oricînd pot găsi soluţii pentru a ajunge la poarta adversă. Nu se poate vorbi despre un Dinamo în suferinţă" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

31 de meciuri are Liviu Ciobotariu pe banca lui Dinamo, în toate competiţiile, 18 victorii, 7 remize, 6 înfrîngeri

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Dinamoviştii joacă pe burta goală

Derby-ul din această seară, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la DigiSport 1, nu reprezintă nici o motivaţie financiară pentru dinamovişti. Rapidiştii au promis un bonus de 4.000 de euro de om, dacă vor reuşi să învingă azi. "Cîinii" spun că nu sînt supăraţi că şefii nu s-au gîndit să-i premieze şi pe ei: "Noi jucăm pentru culori, pentru suporteri şi pentru a continua cu dreptul în lupta pentru titlu".

"Cadou zero puncte pentru Copos!"
Nicolae Badea şi George Copos au încetat să-şi mai ofere cadouri ironice înaintea partidelor directe. În trecut, oficialul dinamovist i-a oferit omologului din Giuleşti o bicicletă şi un detector de cîrtiţe, pentru a descoperi cine din clubul Rapid oferă informaţii adversarilor, iar Copos a replicat cu o trotinetă! "De data asta îi facem cadou lui Copos zero puncte în Giuleşti, e de ajuns", s-a amuzat Nicolae Badea.

Kone s-a refăcut
Liviu Ciobotariu nu are bătăi de cap în privinţa alcătuirii unei linii mediane competitive contra Rapidului. Cosmin Matei este accidentat şi nu va putea juca, însă a fost recuperat Djakaridja Kone. Ivorianul a suferit o contractură musculară împotriva lui Gaz Metan (1-0), în Cupa României, însă de ieri a revenit la antrenamente alături de coechipieri şi va fi prezent din primul minut pe teren, în această seară.

Citește și:

Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”
Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”
Altele
Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul
Liga 2
Au anunțat acum: Corvinul a ales între Europa League și dreptul de promovare » Florin Maxim a explicat care a fost motivul

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (111)
sadim3ro
sadim3ro  •  02 Aprilie 2012, 09:48

ciobi... sterge-te la gura ca ai ceva maro... nu am vaz cum ai mers la victorie... te gandeai la pariuri sau la ce? la meciul de aseara in nici un caz.

bad75
bad75  •  01 Aprilie 2012, 19:38

Cu cine joaca la victorie,cu jucatorii pe care au adus actionarii? Ciobi, nu mai lua totul aspra ta ,ca nu am vazut nici un Messi la Dinamo, sa te bati la titlu.Suporterii vor sa vada mai intai un stadion nou si daca se poate mai mare ca national arena si apoi actionarii sa inteleaga ca trebuie sa aduca jucatori la Dinamo care sunt profesionisti si care joaca sa isi merite banii.Actionarii trebuie sa se opreasca din furat la dinamo,destul.A venit vremea sa mai si investim,nu numai sa profitam de pe urma acestei echipe.Numai asa o sa mai aiba suporteri la stadion. In felul in care joaca jucatorii astia de la Dinamo o sa vedeti multi suporteri operati pe cord si nu cred ca se merita.

amadeo40
amadeo40  •  01 Aprilie 2012, 12:24

Prostia asta de Ciubotariu, care isi spune antrenor, a pierdut titlul din momentul in care a optat pentru continuarea cu "resapatii" si a evitat sa intinereasca echipa. A dat drumul luii Ganea si la adus pe brazilianul asta care nici nu stie ce joaca. Rapid se va juca cu ei astazi iar asta care isi zice antrenor va trebuii sa plece la Avintul Cacaleti. Sictir !

Vezi toate comentariile (111)
Comentează