FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciobotariu: "Ar fi fantastic să jucăm iar în cuplaje, dar unde ar avea loc toţi suporterii?"

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 iulie 2011 21:22

Antrenorul dinamovist Liviu Ciobotariu s-a declarat încîntat de posibilitatea ca National Arena să găzduiască din nou cuplaje. "Ciobi" a vorbit şi despre prestaţia echipei sale din amicalul cîştigat cu Anif, 2-1.

"Am primit din nou gol pe o eroare individuală. Azi am folosit toţi jucătorii, pentru a-i evalua si pentru a-mi face o idee despre campionat. Sînt mulţumit că ne-am creat ocazii bune de a marca.

Mai sînt două săptămîni, ar mai fi timp de remediat greşelile, pot spune că a fost un stagiu foarte, foarte reuşit.

Pe Tobă l-am introdus pentru a vedea cum se integrează în grupul nostru, depinde de el să fie titular, dacă va evolua bine.

Dinamo, prin tradiţie, se bate să cîştige toate meciurile, nu există adversari slabi, ne propunem să avem un început bun de campionat, să tratăm cu seriozitate meciurile, să nu ne facem singuri jocurile dificile. Aparent avem un program mai bun, pentru că nu intrăm direct în derbyuri.

Ar fi o idee fantastică să jucăm pe National Arena în cuplaje, aşa ar veni 40.000 de oameni la meciuri. Singura problemă nu e legată de incidente ci de capacitate, dacă vor avea loc şi fanii lui Rapid, şi ai Stelei, şi ai lui Dinamo.

Noi avem patru-cinci jucători care sînt în formă maximă, depinde de ei cum vor evolua în campionat, dar şi de selecţioner, care va alege fotbaliştii pentru meciul cu Argentina. Am vorbit şi cu Boldici, şi cu Neagoe, care au venit să ne vadă, ţin legătura cu Florin Marin.

Nu ştiu nimic despre plecări, am vorbit cu domnii Badea şi Borcea, dar nu mi-au spus nimic concret. Torje şi Alexe ar fi două pierderi foarte importante, dar nu pot discuta despre asta pentru că nu e nimic cert", a zis Ciobotariu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
yahoo.fr
yahoo.fr  •  12 Iulie 2011, 23:33

colentina e aproaoe oilor.

ionjutz
ionjutz  •  09 Iulie 2011, 11:58
Postat de imperator pe 08 Iulie 2011, 21:21

Voi si cei 300 de spartani incapeti mai mult ca sigur , problema e stelistii .

asa e ....ca voi sunteti 200 :)))

alexandru_p
alexandru_p  •  08 Iulie 2011, 22:28

rapid 10.000 de suporteri. steaua + dinamo maxim 4000 (daca ne luam dupa sezonul trecut). problema e cu cine mai umpli restul de 40.000 de locuri, nu daca au loc :)) in alta ordine de idei, daca aceste 3 echipe s'ar lupta la titlu, ci nu la locurile 5-6 pt o calificare chinuita prin 3 tururi preliminare in europa league, probabil ca s'ar umple stadionul. rezultatele aduc suporterii, nu scandalurile si declaratiile!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează