FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cîrţu rîde iar de Tănase: "Nici n-a simţit că nu mai are banderola!" :)

Cristi Tănase
Cristi Tănase

Articol de - Publicat vineri, 18 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 17 martie 2011 22:36

Tehnicianul roş-albaştrilor crede că s-a greşit atunci cînd Dodel a fost numit căpitanul echipei

Sorin Cîrţu a povestit ieri cum a trecut Criti Tănase peste "şocul" de a rămîne fără banderola de căpitan al Stelei. "Şi atunci cînd i s-a dat banderola, ea nu a avut un impact aşa de mare asupra lui. Aşa a fost şi acum, cînd i s-a luat. Nici nu cred că a simţit!", a spus Sorinaccio amuzat.

Ilie Dumitrescu l-a văzut lider
Cel care a decis ca Tănase să poarte banderola de căpitan al Stelei a fost Ilie Dumitrescu, anul trecut. "Am decis să-l fac căpitan pe Tănase pentru că e în primii trei jucători ai României. Am vrut astfel să-l responsabilizez şi la antrenamente!", şi-a motivat Ilie decizia. Ieri, Cîrţu a replicat: "Poate a fost o decizie grăbită atunci cînd Cristi a fost făcut căpitan. Asta nu înseamnă că, pe viitor, cînd acesta se va mai maturiza, nu va putea să îndeplinească acest rol!".

Nu e pentru prima dată cînd Sorinaccio rîde de decarul stelist. În urmă cu o săptămînă, într-un interviu în Gazeta Sporturilor, antrenorul de 55 de ani a povestit cum l-a pedepsit pe Tănase după un meci: "I-am dat vreo cîteva palme pentru că nu m-a ascultat cînd i-am spus că pe respingere niciodată nu se face preluare. Noi am pierdut meciul din cauza acelei erori. Cînd am fost numit la Steaua, primul lucru care l-am întrebat pe Cristi a fost ce face atunci cînd e pe respingere şi are mingea. Acum a ştiut: ««Nea Sorine, niciodată nu mai fac preluare!»»".


1,8 milioane de euro i-a plătit Steaua lui FC Argeş pentru 50% din Cristi Tănase în vara lui 2009

21 de meciuri în toate competiţiile a purtat Tănase banderola de căpitan al Stelei

8 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrîngeri a obţinut Steaua cu Tănase titular

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
star01
star01  •  18 Martie 2011, 11:01

bv Sorine,poate asa mai joaca si dodel fotbal!!!

rorika
rorika  •  18 Martie 2011, 09:32

e 0 baiatu asta ...

xstream
xstream  •  18 Martie 2011, 07:45
Postat de eugeniustin pe 18 Martie 2011, 03:36

vezi ca la barcelona se paseaza si in careul mic propriu.lasa tu "legile" astea ale fotbalului de acu 2oo de ani

compari barcelona cu steaua,fi serios!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează