FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cît au dat atît au şi luat dinamoviştii pe Elis » Bakaj a dat lovitura!

Bakaj consideră că
nu a reușit la Dinamo
deoarece a fost
utilizat ca mijlocaș
de bandă, nu în
spatele vîrfurilor,
așa cum joacă la
Odessa
Foto: Cristi Preda
Bakaj consideră că nu a reușit la Dinamo deoarece a fost utilizat ca mijlocaș de bandă, nu în spatele vîrfurilor, așa cum joacă la Odessa Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 27 mai 2012 22:29

"Cîinii" au încasat doar 300.000 de euro pe internaţionalul albanez. El va cîştiga 240.000 de euro pe an la Odessa, de aproape trei ori mai mult decît la Dinamo


Dinamo nu s-a putut împotrivi transferului definitiv al lui Elis Bakaj la Cernomoreţ Odessa, din cauza unei clauze din contractul jucătorului, conform căreia va continua în Ucraina în schimbul a 200.000 de euro. Per total, "cîinii" au încasat 300.000 de euro pe mijlocaşul de 24 de ani, adică exact atît cît au plătit roş-albii către Dinamo Tirana atunci cînd l-au adus pe Elis în Ştefan cel Mare, în ianuarie 2011.

Vineri, Bakaj a semnat cu Odessa, locul 9 în Ucraina, un angajament pe trei ani. Albanezul va avea un salariu fabulos, faţă de cel de la Dinamo, unde lua 8.000 de euro pe lună:

1. Elis va încasa la Cernomoreţ 20.000 de euro lunar, salariul său urmînd să crească în fiecare dintre cei trei ani de contract cu cîte 2.000 de euro pe lună.

2. Fiecare gol şi fiecare pasă decisivă sînt premiate, conform altei clauze din contract, cu cîte 1.500 de euro.

3. Dacă Bakaj va juca bine la Odessa şi va fi chemat la echipa naţională a Albaniei, fiecare selecţie îi va mai aduce cîte 5.000 de euro în conturi. Astfel, incluzînd toate bonusurile, el ar putea lua spre 300.000 de euro într-un singur an competiţional!

750.000 de euro este cota de piaţă a lui Bakaj, conform site-ului specializat transfermarkt.de

5 goluri a marcat Elis în cele 27 de meciuri jucate pentru Dinamo. La Odessa, albanezul a avut 4 reuşite în 11 partide

"Sînt bucuros că l-am dus pe Bakaj la Odessa, un club mare, care îşi doreşte să facă performanţă şi unde Elis va avea un contract consistent"
Cristea Opria, agent FIFA

"Vreau trofee cu Dinamo!"
Mijlocaşul Issa Ba este oficial jucătorul "cîinilor", senegalezul de 30 de ani semnînd pe un sezon cu clubul din Ştefan cel Mare, cu opţiune de prelungire. "Sînt fericit că am ajuns la Dinamo, m-am bucurat ca un copil că au cîştigat Cupa României, iar suporterii au fost fantastici. Abia aştept să începem treaba şi să îmbrac tricoul alb-roşu. Vreau să cîştig trofee aici şi sînt convins că vom realiza lucruri frumoase", a spus Ba

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
florinch
florinch  •  29 Mai 2012, 14:02

Ce sa-i faci,"unde nu-i minte vai de portofel"(ori l-au dat la "negru" pe mai mult).Pe Bakaj si pe Paun nu ar fi trebuit sa-i dea de loc.Ei trebuiau mentinuti in lot,ce buni ar fi fost in retur! Cine-i "sfatuieste" pe acionarii dinamovisti ori o face in interes personal (cazul Becalihotilor).ori nu vrea performanta la Dinamo (tot cazul lor),ori s-a ramolit (cazul lui Dinu,timpul nu iarta pe nimeni).Dinamo trebuia sa-si aduca un presedinte toba de fotbal (gen Dinu "Vama",Daniel Stanciu),nu sa-l tina pe Danilescu.

reddogsv
reddogsv  •  28 Mai 2012, 13:39

Raman la parerea ca in cazul albanezului si al lui Paun trebuia sa mai aiba rabdare ,,ilustrii nostri conducatori''! Erau tineri si de perspectiva si nu trebuia sa se renunte asa de usor la ei! ,,Important'' e ca l-am pastrat pe Danciu, Melcul, l-am adus pe Stoica, Tames si alte babe iar cireasa de pe tort acest Platini la sugestia celor 2 binefacatori! Nu stiu cum se intampla dar aproape toti care pleaca la alte echipe dau randament numai la Dinamo, nu! Un prim pas ar fi iesirea la pensie a marelui ,,Mister'' ( sifonarul de serviciu) si poate intr-un viitor nu prea indepartat a fratilor interlopi!

biancorossi
biancorossi  •  28 Mai 2012, 09:51
Postat de steaua.libera pe 28 Mai 2012, 03:14

Gata, acum am inteles de ce nu prindea Bakaj echipa la Dinamo..

zau? eu nu...))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează