FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-1

Citeşte un articol despre debutul lui Dorinel Munteanu pe banca Stelei: "Da, Dorinel! Nu, Dorinel!"

Articol de - Publicat duminica, 02 noiembrie 2008 00:00

Bravo, Dorinel Munteanu! Ai jucat pe cartea ta şi n-ai pierdut. Kapetanos, pe care Becali îl considera terminat înainte să vii la Steaua, deşi grecul nu-l costase nimic şi, niciodată titularizat pînă sîmbătă, marcase trei goluri, merita o şansă, iar tu i-ai dat-o!

Nu ştiu ce-ai făcut, cum l-ai convins pe patron să-l accepte în echipă mai ales la un derby cu Dinamo sau poate că nici nu l-ai întrebat şi atunci ai ales corect. Kapetanos ţi-a confirmat, dovedindu-i în acelaşi timp lui Becali că ştie fotbal. Este atacant de careu şi, în 16 metri, provoacă panică prin intuiţie, plasament şi lovitură. De cap ori de picior. Şi, în plus, intră uneori şi în rol de pivot, creînd spaţii celor din linia mediană.

Un lucru însă ai greşit, Dorinel! La 0-1, cînd meciul se apropia de final, ai crezut că poţi îngheţa rezultatul şi l-ai scos tocmai pe Kapetanos. E posibil ca vîrful grec să nu mai fi avut randament maxim în ultimele zece minute, dar ar fi rămas acolo, ţinînd adversarii su presiune. După ce l-ai înlocuit, Steaua a rămas fără nici un atacant veritabil. Pentru că, oricît de talentat ar fi, Dayro Moreno tot mijlocaş este.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
 •  03 Noiembrie 2008, 11:26

Arturo sau Pedriel nu il puteau inlocui? ... aaaaaaaaa, nu au fost pe banca. De ce?

 •  03 Noiembrie 2008, 10:30

Neatule, trebuie sa le scoti din cap mioritza. Adica sa nu mai faca chestii rom,anesti si sa pice moral pe final...Apoi bafta!

 •  03 Noiembrie 2008, 09:55

oameni buni, nu a vazut chiar nimeni ca pe kapetanos l-a scos fiindca se accidentase??

Vezi toate comentariile (19)
Comentează