FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Claudiu Keşeru dă cărţile pe faţă » "Bombardierul" putea ajunge la rivalele Stelei! Motivul pentru care le-a refuzat

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 decembrie 2014 10:29

Claudiu Keşeru a oferit un interviu-eveniment în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre perioada în care a evoluat în Franţa, cum s-a simţit în primul an la Steaua şi cum putea să ajungă mult mai devreme în Liga 1.
Golgeterul campioanei a dezvăluit ce alte echipe din România l-au dorit, dar şi motivul pentru care a refuzat să revină în primul eşalon. ” Dinamo şi CFR Cluj m-au mai vrut. Prima dată m-a vrut Dinamo, în 2007, apoi CFR în 2009. Dar nu mă simţeam pregătit să revin în România, nu mă vedeam în stare să fac pasul înapoi”, a spus Keşeru.

”Bombardierul” a explicat şi de ce a refuzat Steaua în 2013: ”Nu obişnuiesc să regret deciziile pe care le-am luat. M-a sunat MM Stoica atunci, dar i-am zis că am apucat să le dau cuvîntul celor de la Bastia şi vreau să-mi respect promisiunile. Nu mai exista cale de întoarcere din moment ce promisesem că merg în Corsica”.

Interviul-eveniment cu Claudiu Keşeru poate fi citit în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală. În plus, marţi urmează partea a doua a dialogului spectaculos cu golgeterul Stelei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dlq1
dlq1  •  29 Decembrie 2014, 20:18
Postat de irishjoe pe 29 Decembrie 2014, 15:35

astia de la fc Gazdari au avut numai bozghori gypsany pe Lokotosh Maryusz gypsan carutas din darmaroaia brasovului , pe Keșerü Klaudiu magyar cigány kazán pálinka pe László Bölöni magyarországi cigány pásztor ,Bálint Gabriel cigány hegedűs !

Esti dus cu capul bai asta ! Tu de ce nu dai exemple de la Dinamo ? ai avea destule dar poate vrei sa inflamezi spiritele... si asa era cam liniste acum de Craciun si anul nou ! Astia ca tine fac numai rau ROMANIEI invrajbind cetatenii tarii de diferite etnii pe unii contra altora ....Sa iti fie rusine sau poate nu stii ce-i aia !! Comentariul tău...

dlq1
dlq1  •  29 Decembrie 2014, 20:10
Postat de irishjoe pe 29 Decembrie 2014, 15:35

astia de la fc Gazdari au avut numai bozghori gypsany pe Lokotosh Maryusz gypsan carutas din darmaroaia brasovului , pe Keșerü Klaudiu magyar cigány kazán pálinka pe László Bölöni magyarországi cigány pásztor ,Bálint Gabriel cigány hegedűs !

Niste idioti ca tine inflameaza spiritele si fac foc acolo unde nu e . Ti s-a facut de lupte interetnice? Esti mai prejos decat un gunoi ! De la Dinamue de ce n-ai scris nimic. ca iti pot da numeroase exemple de unguri dar nu ma cobor pana la a scrie asa tampenii ca tine bivole !

jim_b_brown
jim_b_brown  •  29 Decembrie 2014, 17:50

C. Keserü, jucatorul care rateaza cand ti-e lumea mai draga !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează