FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ SE REJOACĂ DE LA 0-0

Claudiu Niculescu despre rejucare: "Meciul trebuie să se încheie pe teren, dar am vrea arbitri străini"

Claudiu Niculescu
Claudiu Niculescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 17:46

Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la U Cluj, a comentat hotărîrea Comisiei de Disciplină, care a decis ca partida cu CFR Cluj, întreruptă în minutul 27, la scorul de 0-1, să se rejoace de la 0-0, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Click aici pentru toate amănuntele deciziei!

"E o decizie corectă, am tot zis, asta e cel mai bine, să se rejoace. Indiferent din ce minut, meciul trebuie să se încheie pe teren. Dacă LPF a hotărît să se rejoace de la 0-0 e şi mai bine, cel mai bun să cîştige. Trebuie să jucăm pînă se încheie campionatul. Singura dată liberă ar putea fi joia viitoare, la nici 48 de ore de la meciul nostru cu Voinţa Sibiu. Rămîne de văzut ce va hotărî Liga.

Pe mine mă bucură această decizie, mă bucur că vom juca cele 90 de minute împotriva CFR-ului de data asta, acum singura problemă e data la care se va juca. Cred că se va juca meciul cu spectatori, nu s-a anunţat altceva. Ei nu au avut nici o vină în ceea ce s-a întîmplat pe teren. Garantez că nu va mai fi nici o problemă", a spus Claudiu Niculescu la sportro.

"Arbitri străini la rejucare"
Tehnicianul "studenţilor" spune însă că şi-ar dori ca meciul să fie condus de arbitri străini: "Jucătorii sînt foarte bucuroşi, ei şi-au dorit mult ca meciul să continue şi marţi seară, au rămas pe teren, erau trişti cînd s-a anunţat că s-a întrerupt. Erau încrezători că pot întoarce rezultatul. Aş prefera să vină arbitri străini la rejucare"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
eugenrc
eugenrc  •  12 Mai 2012, 01:02

Ce bine imi parea daca pierdeau amandoua cu 3-0. In felul acesta numai exista nici un precedent si multi s-ar fi gandit de doua ori inainte de a face astfel de gesturi. Mi-ar fi parut bine si daca Tudor era transferat in Liga 2 pina de Craciun ca sa aiba timp sa-i mai treaca fumurile din cap.

nea_silica
nea_silica  •  11 Mai 2012, 20:42

Ce-i tigan dinamuist prostovan? Ce mai vrei. Du-te, invartindu-te. Ai treaba in acel oras mare tiganesc. Nu ai ce cauta in Cluj. Nu esti si nici nu ai fost vreodata ardelean, prostovane.

ervfr
ervfr  •  11 Mai 2012, 19:46
Postat de raulviola21 pe 11 Mai 2012, 18:08

Ervfr, aminteste-ti ce greseala a facut respectivul arbitru la partida Romania-Uruguay din Februarie, incheiata 1-1.

Era o idee la deruta::)) Ar fi creat prea multe controverse. Ne-ar trbui un arbitru neamt zic eu. Desi o sa gasim si la respectivul arbitru greseli si le vom spune......

Vezi toate comentariile (10)
Comentează