FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - DINAMO 1-0

Claudiu Niculescu exultă după calificarea în sferturi: "Victoria cu Astra n-a fost o întîmplare!"

Articol de - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 28 octombrie 2014 22:23

Claudiu Niculescu e foarte mulţumit de prestaţia echipei sale şi-i convins că argeşenii au meritat calificarea


- Cum a fost meciul, domnul Niculescu?
- Am dat de o echipă foarte valoroasă, cu jucători de calitate, dar am vrut neapărat să mergem mai departe. Ne-am dăruit, am luptat şi pînă la urmă ne-a ieşit. E drept, am avut şi puţin noroc, dar aşa e în viaţă, îţi trebuie şi noroc pentru a avea succes. Vreau să îmi felicit băieţii pentru felul în care s-au luptat, au dat dovadă de caracter!

- Vă aşteptaţi să vă calificaţi?
- Eu asta mi-am propus înainte de meci, deşi ştiam că va fi foarte greu. Pînă la urmă s-a dovedit că succesul cu Astra nu a fost o întîmplare, mă bucur că am demonstrat că putem fi în continuare surpriza plăcută a competiţiei.

- A fost greu să-l bateţi pe Flavius?
- Sîntem prieteni de 20 de ani şi ştiu că-i supărat că a pierdut astă-seară, însă asta este. Rămînem la fel de prieteni! Înainte de partidă am băut o cafea împreună şi am mai stat de vorbă. Îmi pare rău şi pentru el, şi pentru Dinamo, dar sînt la Mioveni acum, sînt plătit aici, şi îmi fac treaba.

- Cum aţi trăit finalul meciului?
- A fost foarte tensionat, am renunţat şi la geacă! Dinamoviştii au centrat de foarte multe ori în faţa porţii şi am avut emoţii imense. E drept, am avut şi noi mai multe ocazii pe final, poate ar fi fost nedrept să fi marcat de două ori în acest meci, nu vreau să îl supăr pe Dumnezeu.

- Unde aveţi de gînd să vă opriţi?
- Ne-am depăşit statutul! Momentan, băieţii vor sărbători cu o bere în vestiar, nu mai mult, pentru că vom sărbători cu măsură această victorie. Sperăm să mergem cît mai departe în Cupă şi să lăsăm o altă impresie bună, indiferent de adversarul următor.


"Sînt convins că am avut în faţă un antrenor care va ajunge mare. Am primit un gol pe o greşeală a noastră. A fost o seară tristă pentru Dinamo"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

"E măgulitor că sînt pe lista pentru înlocuirea lui Viorel Moldovan, la «naţionala» de tineret, momentan nu am avut nici o discuţie cu cei de la Federaţie. Încerc să-mi fac treaba cît mai bine la Mioveni"
Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni

"Ar fi foarte uşor acum să dăm vina pe unii sau pe alţii, dar nu asta e soluţia. Trebuie să strîngem rîndurile şi să ne revanşăm cu Steaua!"
Ştefan Bărboianu, căpitan Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  29 Octombrie 2014, 14:32

FELICITARI inca o data, Claudiu! Un fan de la Cluj...

reddogsv
reddogsv  •  29 Octombrie 2014, 11:50

Niculescu a dat o declaratie cu prea mult bun simt! Stoican a dat una idioata, un cliseu cu care ne-am obisnuit in ultima vreme. Cred ca o sa ii aranjeze Anghelache sa castige Cupa Ligii. Mai mult....no comment!

cainelup
cainelup  •  29 Octombrie 2014, 11:16

"Am dat de o echipă foarte valoroasă, cu jucători de calitate" - toata stima pentru tine, Nicule, esti dinamovistul meu preferat in ultimii 20 de ani, dar lucrurile stau exact pe dos fata de cele afirmate de tine. Ai prins o echipa de prosti, ati dat un gol cat un autogol, s-au tavalit ai tai si au tras de timp cat au putut, totul pe fondul unui meci cu un Dinamo care are cel mai slab lot din istoria sa. Ma bucur ca, daca tot a fost sa ne elimine cineva, macar s-a intamplat sa fii tu ala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează