FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Claudiu Niculescu, încă un an la "U" Cluj

Claudiu Niculescu a promis că îşi va încheia cariera la U Cluj
Claudiu Niculescu a promis că îşi va încheia cariera la U Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 martie 2011 18:15

Atacantului Claudiu Niculescu i se va propune un nou contract în zilele următoare, o primă discuţie avînd loc deja în Antalya.


Claudiu Niculescu (34 de ani) îşi va încheia cariera de jucător la "U" Cluj, aşa cum, de altfel, a şi promis cînd a semnat, în vară, cu "şepcile roşii". Clau-gol a fost rezervă cu Braşovul, cînd a jucat numai pe final, timp de 10 minute. Fapt care a alimentat speculaţiile legate de o posibilă despărţire de jucător. Acesta are contract doar pînă în vară cu "U" Cluj, cu opţiune de prelungire. Patronul Florian Walter a anunţat însă că Niculescu va continua la Cluj.

"Am avut deja o discuţie despre prelungirea acordului. Am vorbit în Antalya. Între noi e suficient să vorbim, semnarea unui contract e doar o formalitate. Zvonurile care spun că ar pleca sînt prostii!", a afirmat patronul Florian Walter.

"Iar pe terenul care a fost la Alba Iulia, cum să joace? A fost mai bine că a fost doar rezervă", a adăugat boss-ul de la Cluj. Niculescu ar urma să semneze pentru cel puţin un an cu "şepcile roşii".

7 goluri a marcat în toamnă, pentru "U", Claudiu Niculescu, în 14 partide jucate

6, 43 a fost media notelor primite de Claudiu Niculescu în GSP, cea mai mare din lotul "şepcilor roşii"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
ligax
ligax  •  29 Iulie 2011, 15:48

Hai "U"!

ligax
ligax  •  29 Iulie 2011, 15:46

Bafta Nico!

double07
double07  •  29 Iulie 2011, 15:44
Postat de ligax pe 29 Iulie 2011, 15:41

Asa ma enerveaza astia cu reclame, intri sa vezi un comment si dai de astia!

asa e!:)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează