FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Clauza care îl protejează pe Bonetti » Tăcere de 500.000 de euro

Bonetti a pierdut vestiarul după acuzele de sîmbătă seară, iar jucătorii nu-l mai suportă // Foto: Ștefan Constantin
Bonetti a pierdut vestiarul după acuzele de sîmbătă seară, iar jucătorii nu-l mai suportă // Foto: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 09:39

Atît este clauza de reziliere a contractului antrenorului italian în cazul în care este demis unilateral, Dinamo preferînd să-l păstreze pînă la finalul campionatului.

Dario Bonetti încearcă să dreagă busuiocul şi a spus ieri că n-a fost înţeles cum trebuie de către jucători, atunci cînd le-a zis, în pauza partidei cu CFR Cluj (0-1), în vestiar: "Ori sînteţi drogaţi, ori sînteţi blat! Altfel nu pricep de ce jucaţi aşa".

"Este o mare neînţelegere la mijloc şi am vorbit cu băieţii la Săftica, am discutat cu preşedintele, am lămurit tot. Am fost înţeles greşit şi nu mai vreau să detaliez. Eu am încredere în toţi jucătorii, nu îi bănuiesc de lucruri murdare", a declarat italianul pentru GSP.

Sursele Gazetei spun însă că tehnicianul este apărat de demitere nu de vorbele meşteşugite, ci de clauza de reziliere de 500.000 de euro, bani ce ar trebui plătiţi de către şefi dacă îi desfac contractul peninsularului! Staff-ul roş-albilor cîştigă 28.500 de euro pe lună, drept salariu.

Mister: "Nu ştiu dacă se pot împăca"
Întrebat dacă mai crede în Dănciulescu şi în Luchin, după ce au dezvăluit monologul din vestiar al tehnicianului, Bonetti a precizat: "V-am spus, eu cred în toţi, normal că am încredere şi în Dănciulescu, şi în Luchin. N-avem de ce să nu fim o familie. Trebuie să învingem la Sibiu, să uităm de eşecul cu CFR". Vizavi de faptul că i s-ar putea forţa demisia, italianul a punctat: "Sînt antrenorul lui Dinamo pînă în momentul în care voi fi anunţat altceva".

Cornel Dinu a fost singurul care l-a pus la colţ pe italian: "Nu ştiu dacă poate exista o împăcare. Cert e că discuţia nu trebuia să aibă loc! În staff-ul lui Bonetti e un actor celebru al serialului Calciopoli, deci a fost o lipsă de tact mai mult decît dureroasă şi jignitoare pentru jucători".

Mister se referă la Sandro Birindelli, fost jucător al lui Juve în 2006, cînd echipa a fost retrogradată în urma unui scandal celebru.

Mizează pe "blatişti"
Italianul vrea să le arate jucătorilor că are încredere în ei. Cu Voinţa, diseară, are de gînd să mizeze şi pe Dănciulescu, şi pe Moţi, şi pe Scarlatache, dar şi pe alţi fotbalişti pe care i-a bănuit că ar fi influenţaţi de prietenia cu Ioan Andone.

Jucătorii au decis să nu boicoteze meciul, deşi aveau de gînd: "Nu putem lăsa Dinamo la greu din cauza vorbelor spuse de un om care nu are nimic în comun cu istoria clubului".

Luchin, cu contractură musculară, şi Matei, care are entorsă la glezna dreaptă, n-au făcut deplasarea.

Curtean, camarad cu "Danciu" şi cu Luchin
Alex Curtean a sărit în sprijinul lui Dănciulescu şi Luchin, singurii jucători care au dezvăluit acuzele lui Bonetti: "E adevărat ce au spus ei, sînt colegii mei şi e normal să fim o familie. Am fost şocaţi în vestiar să auzim astfel de acuze, care murdăresc relaţiile în cadrul unei echipe şi sportul. Nu ne-au căzut bine vorbele, fiindcă ne vizau pe toţi. Dar ni s-a explicat că au fost neînţelegeri, greşeli de interpretare, deşi, în tensiunea meciului, nu poţi spune asemenea lucruri. Acum, gata!, trebuie să învingem la Sibiu, să readucem victoriile, ne gîndim doar la fotbal".

"Au fost interpretări, Bonetti şi-a exprimat regretul că a fost înţeles greşit în ceea ce a vrut să transmită. Se va continua ca un grup unit. Atunci cînd sînt întrebări trebuie formulate. Băieţii n-au cerut să plece Dario" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
dumitruselena
dumitruselena  •  04 Iunie 2012, 00:07

daca tot stiti ce se petrece la Dinamo de ce nu o faceti publica ?cum poti face un tur atat de bun dupa care sa te dai la o parte ,ca Dinu e cum e, spune ce spune toata lumea adica adevarul, nu mai sunt dinamovisti adevarati care sa antreneze in spiritul lui Dinamo ? sau domnilor actionari asta doresc fac un tur bun lumea e ok .si gata a mai trecut un campionat si ne scoate ochii cu ,cupa,,, e buna dar nu e meritul lui Bonetti ,500 000 euro pentru ce ? dar sunt banii lor nu ? .

redtilldeath
redtilldeath  •  08 Mai 2012, 14:26

Eduard ti-e frica deja? Cand trebuie sa-ti asumi ce prostii scri ? Asa sterge mesajele k tot nu scapi O sa dam in vileag legatura ta cu fratii F ecali si faptul ca esti maimuta stelista !!! Continua tu ... pe riscul tau

draki
draki  •  08 Mai 2012, 13:57

eu nu cred ca aia de la dinamo de iau facut contractul puteau pune o clauza de 500.000 pentru mascariciul asta de antrenor

Vezi toate comentariile (18)
Comentează