FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - POLI TIMIŞOARA, SÎMBĂTĂ, 15:15, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Clauza lui Vazquez » Poli trebuie să plătească 500.000 de euro în rate!

Pablo Vazquez, Vazquez, Poli Timisoara
Pablo Vazquez, Vazquez, Poli Timisoara

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Poli trebuie să plătească 500.000 de euro în rate pentru argentinian, dar Marian Iancu nu vrea să dea nici un ban pînă fotbalistul nu confirmă

Chiar dacă presa din Bolivia a anunţat că atacantul Pablo Vazquez (27 de ani) a plecat liber de contract de la Strongest, Poli Timişoara trebuie să plătească pentru argentinian. Costurile transferului se ridică la 500.000 de euro, sumă plătibilă în rate. Prima rată de 100.000 de euro ar trebui achitată acum, dar Vazquez nu a dat încă semne că s-ar putea acomoda la Timişoara. Astfel, patronul bănăţenilor, Marian Iancu, i-a transmis impresarului fotbalistului că nu plăteşte nimic deocamdată, dar că este dispus să-i mai ofere jucătorului o şansă să se adapteze pînă în vară.

În cazul lui Vazquez, Iancu are şi sprijinul antrenorului. "Pot să spun că în acest moment Vazquez nu poate face pasul spre lotul de 18 jucători. Am spus că în acest moment nu cred că este atacantul care ne poate ajuta să acoperim plecarea lui Bucur. Nu ştiu însă ce va fi peste o lună-două, dar acum nu s-a acomodat. Este vorba şi de fusul orar şi de temperatură, de mai multe lucruri", a spus Neluţu Sabău, în urmă cu două zile.

S-a antrenat normal
Pablo Vazquez a participat la antrenamentul de ieri şi a fost destul de conectat la indicaţiile lui Sabău. Deşi în Bolivia a fost golgeterul campionatului cu 17 goluri marcate, Vazquez nu a reuşit să înscris nici un gol în 6 meciuri de pregătire, deşi a fost folosit de tehnician cu insistenţă în ofensivă.

Asigurări de la Parks
Winston Parks consideră că Poli este pregătită pentru a doua parte a campionatului, în ciuda rezultatelor mai puţin bune înregistrate în amicalele din Antalya. "Sîntem gata, echipa este motivată şi sîntem optimişti pentru meciurile care urmează. Meciurile amicale sînt amicale, ne-au ajutat să vedem ce a fost bine şi ce nu. Poate nu am obţinut victoriile pe care le-am fi vrut, dar am descoperit deficienţele pe care le avem. Cred că adevărata echipă se va vedea cînd va începe campionatul", a spus Parks.

Stanciu şi-a preluat postul
Daniel Stanciu a avut ieri prima zi de lucru la Poli Timişoara. Fostul agent FIFA a fost prezent la stadion încă dinainte de începerea antrenamentului, a fost prezentat echipei de directorul general Gheorghe Chivorchian şi apoi a asistat la şedinţa de pregătire programată de Sabău.

Supici învoit
Portarul Nemaja Supici a lipsit de la antrenamentul lui Poli de ieri. Bosniacul a fost învoit de conducerea tehnică pentru a-şi rezolva unele probleme legate de viza pentru România, iar astăzi este aşteptat să revină la echipă. Absent şi el la antrenamentul de luni, Pedro Taborda s-a antrenat ieri din nou alături de colegii săi.

Nibombe a uitat ora reunirii:))
Sabău i-a chemat ieri la stadion pe jucători pentru ora 14:30, şedinţa de pregătire fiind programată să înceapă la ora 15:00. Dacă ceilalţi jucători au sosit la timp, Dare Nibombe a ajuns cu doar cîteva minute înainte, togolezul înţelegînd greşit ora la care trebuia să se prezinte la stadion. Totuşi fundaşul a avut timp să se echipeze şi să iasă pe teren odată cu colegii săi, pentru că şedinţa a început cu aproape o jumătate de oră mai tîrziu.

Contra şi Mansour separat
Cosmin Contra se reface după ruptura musculară suferită în Antalya. "Guriţă" a fost prezent ieri la antrenamentul lui Poli, dar a efectuat doar alergări separat de restul echipei, alături de preparatorul fizic. În schimb, Mansour nu a ieşit pe terenul de antrenament, acuzînd o tendinită.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează