FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Clipul zilei » „Niciodată la CFR Cluj cât timp e Dan Petrescu acolo!”. Și-a încălcat cuvântul după un an

Alin Minteuan lucrează din nou alături de omul de care se dezicea în 2020
Alin Minteuan lucrează din nou alături de omul de care se dezicea în 2020

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 12:15 / Actualizat joi, 02 septembrie 2021 13:33

CFR Cluj a anunțat astăzi că Alin Minteuan a revenit în cadrul clubului, acesta urmând să ocupe funcția de antrenor principal la „satelitul” din Liga 3. Astăzi, Minteuan s-a fotografiat dând mâna cu Dan Petrescu, personaj de care se dezicea public într-un interviu acordat Gazetei în urmă cu un an

Ce încurcate sunt căile fotbalului românesc. Astăzi, Minteuan și Dan Petrescu au apărut braț la braț în fotografia publicată de site-ul oficial al CFR-ului. Cei doi s-au despărțit în termeni deloc prietenoși în primăvara lui 2020, dar reînnoadă firul colabărării un an și jumătate mai târziu. 

Gazeta publică mai jos o parte din declarațiile prin care Minteuan respingea categoric varianta de a mai colabora cu „Bursucul”. 

Niciodată Minteuan Alin nu va mai mai fi la CFR cât va fi acolo Petrescu. N-am nimic cu nimeni, repet, dar, pur și simplu, nu mai am ce să caut la CFR cu Petrescu antrenor”, spunea Minteuan în iulie 2020, într-un interviu acordat jurnalistului GSP Justin Gafiuc.

Clipul zilei » „Niciodată la CFR Cluj cât timp e Dan Petrescu acolo!”. Și-a încălcat cuvântul după un an
Septembrie 2021: Minteuan și Dan Petrescu, din nou împreună / foto: Facebook CFR Cluj

S-a certat cu Dan Petrescu, s-a plâns că e ignorat de conducere

Ultima sa plecare de la CFR Cluj a fost cu scandal, ajungându-se chiar la un schimb public de replici între Minteuan și Dan Petrescu. S-a întâmplat în primăvara anului 2020 și totul a pornit de la refuzul lui Minteuan de a accepta să-și amâne încă o dată primirea restanțelor financiare pe 2019, lucru care a înfuriat teribil clubul, presat să le achite fiindcă altfel nu ar fi respectat condițiile din dosarul de licențiere.

În consecință, Dan Petrescu a mutat, ofertându-l pe Costin Curelea să-i devină „secund” în locul lui Minteuan. În luna mai, Minteuan se plângea că oficialii de la CFR Cluj l-au ignorat total, deși contractul nu îi expirase încă: „Din moment ce sunt antrenor secund și n-am fost demis, de ce n-am fost informat despre programul de antrenament? Am ajuns să aflu din ziar că au fost chemați jucătorii, cei din staff și că s-au și testat respectivele persoane?”

„Sunt puţin supărat pe Minteaun, pentru că toată lumea a înţeles criza aceasta şi era doar o întârziere. N-am înţeles decizia lui, mai ales că a jucat atâţia ani la CFR. N-am înţeles nimic. Mi-a promis că e totul OK şi s-a sucit. M-a deranjat puţin”, a fost replica „Bursucului”.

Citește și alte știri de actualitate: 

OFICIAL Cea mai surprinzătoare mutare la CFR Cluj! » A semnat „inamicul public” al lui Dan Petrescu: „Eu sunt bărbat, el nu e!”

VIDEO Dan Petrescu, primele declarații oficiale de la revenirea la CFR Cluj: „Presiunea e mai mare ca niciodată! Restul e cancan”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
dodo001
dodo001  •  05 Septembrie 2021, 14:52

Minteuan e ceferist. Vrea binele clubului iar Petrescu si-a cerut iertare. Ce vreti mai mult?

rocky5
rocky5  •  02 Septembrie 2021, 17:07
Postat de daniaania pe 02 Septembrie 2021, 13:53

Amandoi iubesc CFR-ul si au facut pace, spre disperarea presei !!!!Si in familie te mai certi.

D'aia no să mai ia CFR inca 4 titluri la rând! Că anul trecut Minteuan a fost certat cu Bursucul! Ete, floșc!;)

smdb
smdb  •  02 Septembrie 2021, 15:48

Numai oameni cu principii in Romania :)))) Pana la bani :)))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează