FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - U CLUJ

Clujenii au plecat deja spre Craiova, deşi meciul e vineri

Articol de - Publicat miercuri, 29 septembrie 2010 00:00

Clujenii merg în Bănie să cîştige, aşa au anunţat înainte de plecare, astăzi, spre Craiova. Ardelenii sînt grăbiţi, chiar dacă meciul este peste două zile. U Craiova - U Cluj este programat vineri, de la ora 18:30, iar elevii lui Marian Pană consideră că pot învinge în Oltenia.

“Am urmarit Craiova, joaca un fotbal bun, au forta si un moral ridicat dupa ultima victorie, 4-1 la Tirgu-Mures. Ne asteptam la un stadion plin. Ne multumim si cu un rezultat de egalitate, dar asta nu inseamna ca vom juca la egal. Am jucat cu Steaua in prima etapa, consider ca este un avantaj pentru ca am vazut stilul de joc a lui Piturca”, a subliniat antrenorul Marian Pana, conform site-ului oficial al lui U Cluj.

Si jucatorii se gandesc doar la un rezultat pozitiv in Banie. “Mergem sa castigam la Craiova. Ne intereseaza doar acest meci, nu ne gandim inca la Branesti. E foarte important sa nu pierdem, dar vom incerca sa castigam. Ne intereseaza mai putin ce s-a schimbat la Craiova, si mai mult ce facem noi”, a spus Valentin Lemnaru, completat de Sebastian Hutan: Craiova evolueaza bine in ultima perioada, dar si noi o facem la fel. Mergem acolo sa nu pierdem.”

Ce rezultat crezi că va fi vineri, la U Craiova - U Cluj?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
universitar
universitar  •  30 Septembrie 2010, 23:28

de ucjn e vb ca asta sigur e un putzoi si sigur nu va merge in vreo deplasare

universitar
universitar  •  30 Septembrie 2010, 23:27

frate mai sunt si hamsteri care stau la calculator si tot scriu ei nu stiu cum e pe stadion si isi dau cu presupus si pe langa asta mai si vorbesc in numle unor suporteri nush dc ii mai raspundeti la ala daca vedeti ca e ratat. Haide "U"

adytzu93
adytzu93  •  30 Septembrie 2010, 14:56

HAI CRAIOVA arata ce poti :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează