FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conceicao preia Steaua pe 1 iunie! » Portughezul devine liber peste 30 de zile şi poate semna cu roş-albaştrii

Articol de , , - Publicat luni, 02 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 01 mai 2011 19:59

Braşovul nu deţine posibilitatea de a prelungi unilateral înţelegerea, deci antrenorul are dreptul să se mute în Ghencea, unde va semna un contract pe doi ani, cu un salariu de 200.000 de euro

Steaua s-a orientat spre Antonio Conceicao şi pentru că portughezul devine liber de contract în curînd. Asta deşi Ioan Neculaie a susţinut recent, deranjat fiind de insistenţa cu care roş-albaştrii au vorbit despre posibila numire în Ghencea a lui Toni: "Voi activa o clauză, prin care contractul lui cu Braşovul va fi prelungit automat! Garantez eu: Conceicao nu va ajunge la Steaua!".

Pe şeful galben-negrilor l-a enervat cel mai tare că discuţiile despre transferul tehnicianului s-au purtat tocmai acum, înaintea returului din semifinalele Cupei României, în care ardelenii luptă exact împotriva "militarilor".

Dar actele le-au permis bucureştenilor să trateze cu antrenorul lusitan toate datele viitoarei colaborări, iar el şi-a dat deja acceptul să-i preia pe Nicoliţă şi pe colegii lui. Misiunea lui la Braşov se încheie la sfîrşitul acestei luni, iar clauza pe care a pomenit-o Neculaie e inutilă! "Există în contract formularea «clubul are dreptul să prelungească înţelegerea», dar ea nu conţine şi date financiare. Nu e specificat un salariu sau o sumă pentru care Conceicao ar fi obligat să continue sub Tîmpa! Clauza aceasta e una morală", a explicat Marcel Popescu, impresarul portughezului şii viitor conducător al Stelei, din vara asta.

Primul sezon: să prindă Champions League
Portughezul va semna în Ghencea un contract pe doi ani, cu un salariu de 200.000 de euro pe sezon, cu 80.000 de euro mai mult decît cîştigă acum la formaţia de sub Tîmpa. Obiective: titlul cerut în 2013, iar la capătul primului sezon să ducă Steaua pe un loc de Champions League, adică o clasare pe una dintre primele două poziţii în Liga 1.

"Intenţia e să i se dea timp să se adapteze la ce înseamnă Steaua şi să nu aibă asupra lui, din start, presiunea teribilă de a cîştiga obligatoriu campionatul. Va trebui însă să facă o echipă atît de puternică pentru al doilea an de contract, încît să meargă lansat la titlu în 2013. Urmează să-i aducem deja şi doi jucători pe care i-a solicitat în mod expres, unul din campionatul intern şi altul de peste hotare", a punctat un oficial al roş-albaştrilor.


E al doilea după Piţurcă
Toni Conceicao le-a antrenat în România pe CFR Cluj şi pe FC Braşov. În Gruia a prins 25 de meciuri, iar sub Tîmpa lucrează de la începutul acestui an. După rezultatele pe care le-a produs în perioada asta, el e peste toţi antrenorii care au lucrat la Steaua în acest sezon, exceptîndu-l pe Piţurcă!


4 antrenori străini a avut Steaua în istorie: Zenga, Protasov, Pedrazzini, Bergodi

358290-antrenori-steaua.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
jumega
jumega  •  02 Mai 2011, 12:56

daca vine si nu trece de tururile preliminare europene, nu-l vad pe banca in etapa intai:)))))

suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  02 Mai 2011, 11:34

nu e mai bun conceicao decat cartu! cu jucatorii astia nu face mai mult portughezul,iar daca se aduc jucatori de valoare sunt sigur ca si cartu ar face performanta! poate sa vina si mourinho si ferguson ca balanel ala tot in 1 adversar centreaza,sau daca nu in 1 adversar prin spatele portii! asa ca...jucatorii sunt problema nu cartu!

ghenceabogdan
ghenceabogdan  •  02 Mai 2011, 11:12

Sper sa ai rezultate in cele trei luni pe care le vei petrece aici!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează