FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conflictul între Steaua şi FRF continuă! » Ultima decizie a lui Mircea Sandu: "Este ordin de la el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2013 18:43

Nu este deloc linişte între oficialii Stelei şi Anamaria Prodan pe de o parte şi şefii FRF de cealaltă parte.

S-au certat din cauza jucătorilor Stelei, iar ultimul conflict este din cauza programării pentru partida cu FC Vaslui. Anamaria Prodan a intrat şi ea în conflict cu Victor Piţurcă, iar acum plăteşte, crede Laurenţiu Reghecampf.

Tehnicianul Stelei a dezvăluit că soţia sa nu a putut înregistra un contract la FRF: "La ce dialog să mai fiu dispus, dacă soţia mea, după aceste incidente, vrea să înregistreze un contract al unui jucător şi i se spune că nu i se înregistrează contractul, pentru că este ordin de la Mircea Sandu? Ce naiba, e răutate. Nu mai vreau să intru în aceste discuţii, pentru că mi se pare prea mult. Mie îmi vine să rîd, sincer. Dacă nu eşti în cercul unor oameni, dacă nu faci ce ţi se spune, dacă ai alte idei, dacă ai rezultate şi nu eşti în cercul lor, eşti duşmanul lor.

Cum putem noi creşte valoarea fotbalului românesc? Trebuie să ştii să vorbeşti cu cine trebuie, nu ai voie să spui nimic, trebuie să stai în banca ta, nu ai voie să ai personalitate, nu ai voie să faci rezultate, pentru că dacă faci rezultate ies unii sau alţii şi îţi dau în cap. De la dialog şi pînă la a ajunge să se urască oamenii sau să nu ai voie să mergi să înregistrezi un contract pentru că cineva a intrat în conflict cu anumiţi oameni din federaţie, mi se pare prea mult", a spus Reghecampf la DigiSport.

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că a dorit să discute cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, însă a renunţat la idee, deoarece oficialul federaţiei nu se află în ţară. "Am vrut neapărat să am un dialog cu domnul Sandu între patru ochi să vorbim despre ce s-a întîmplat, despre program, despre jucători. Eu personal am vorbit cu Vali Argăseală şi l-am rugat să vorbească cu preşedintele Mircea Sandu. Nu ne dorim să avem scandal şi nu ne dorim să avem asemenea discuţii. Acum nu cred că mai are rost să vorbim, pentru că şi aşa este o atmosferă foarte încărcată şi am şi eu foarte multe lucruri de rezolvat în următoarea perioadă", a completat Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
nealiniatul
nealiniatul  •  27 Septembrie 2013, 23:10
Postat de maryuss_ pe 26 Septembrie 2013, 01:17

daca nu esti cu mafia esti dusmanul lor !!!!!!!!!!

Este adevarat...Este mafie...Dar de ce oare trebuie sa procedeze Reghe ca si ei? De MM nu mai zic nimic...Este un bun manager...dar prea se crede buricul pamintului si intra in conflict cu toata lumea..Este un produs tipic al fotbalului romanesc...un latrator de serviciu...Dar tu Reghe, care ai trait afara, poti sa ai si alta atitudine...Lasa scandalurile! Nu te comporta ca ei ( mafia)...Daca tu si altii ca tine care pot schimba ceva ajungeti sa fiti ca ei ( oamenii sistemului) , au cistigat...

polistul68
polistul68  •  27 Septembrie 2013, 12:49
Postat de maryuss_ pe 26 Septembrie 2013, 01:17

daca nu esti cu mafia esti dusmanul lor !!!!!!!!!!

Da, e adevarat ce ai spus, doar ca Steaua face parte din spfera de influenta a conducerii....Steaua e protejata sid e FRF, si de LPF....vezi cite litigii au cistigat la comisii...prietenia dintre Gigi si Mitica, relatia fratiilor Becali cu Mircea Sandu...astea sunt scndaluri ieftine, sa distraga atentia....daca imi zici ca nu e asa, iti dau un exemplu...cum a cistigat stteaua toate litigiile cu FCM bacau, cazul Baciu....in tara a cistigat la toate comisiile, vreo 4...si la TAS....a pierdut..cum iti explici ?

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  26 Septembrie 2013, 08:09
Postat de maryuss_ pe 26 Septembrie 2013, 01:17

daca nu esti cu mafia esti dusmanul lor !!!!!!!!!!

Corect, sunt multi care ravnesc la cascavalul Stelei !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează